Hyvinvointiviikko 2018

Tänä syksynä Tampereella järjestetään uudenlainen opiskelijatapahtuma, johon haluamme sinut mukaan! Aiemmin TTYY:n omille opiskelijoille organisoitu hyvinvointiviikko on nyt laajentumassa Tampere3:n myötä kaikille kampuksille viikolla 44. Tavoitteemme on opiskelijoiden näköinen, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä tapahtuma, josta jokainen Tampereen ammattikorkeakoulun, yliopiston tai teknillisen yliopiston opiskelija voi löytää itselleen relevanttia asia- tai hupisisältöä. Tämä ei kuitenkaan onnistu ilman kiltojen ja järjestöjen panosta. Toivommekin kaikkia mukaan helpottamaan syksyn synkintä aikaa omalla hyvinvointitapahtumallanne!

Aiempina vuosina tapahtumia on järjestetty aivan laidasta laitaan: verenluovutusta, lenkkeilyä, saunomista, luentoja, hierontaa, lajikokeiluita, Movember-tempauksia – kaikkea, mikä edes etäisesti liittyy teemaan. Tänä vuonna mahdollisuudet ovat vielä aiempaakin avoimemmat, sillä hyvinvointiviikon tapahtumia voi pistää pystyyn myös yhdessä muiden korkeakoulujen opiskelijajärjestöjen kanssa. Itse asiassa kannustamme siihen lämpimästi! Kaikkia viikon 44 aikana järjestettäviä hyvinvointiteemaisia tapahtumia, jotka ilmoitetaan meille 29.9. mennessä, mainostetaan yliopistoilla sekä ylioppilaskuntien kanavissa ja pöytäkolmioissa, joten näkyvyys on taattu.

Tapahtumaviikon pääpäivä on tiistai 30.10., jolloin kampusten välillä (TaY keskusta, Tamk, TaY Kauppi ja TTY) kiertää sukkulabussi. Se on siis hyvä päivä järjestää yhteistoimintaa! Pääpäivän ohjelmaan kuuluvat myös hyvinvointimessut TTY:n kampuksella.

Kaikki hyvinvointiviikolle ohjelmaa ilmoittavat järjestöt palkitaan torstaina 1.11. yhteisellä saunaillalla Teekkarisauna Mörrimöykyllä. Olemme kuulleet huhuja, että samana iltana olisi kolmiot, jonne voi halutessaan jatkaa saunalta! Tekeillä on myös haalarimerkki, jonka voi saada omakseen osallistumalla hyvinvointiviikolle tai puuhaamalla sinne ohjelmaa. Toivomme, että varsinkin fuksit löytäisivät tapahtumaviikon kautta tukea omaan hyvinvointiinsa, joten levittäkää sanaa!

 

Eli vielä recap:

 

Mitä: Hyvinvointiviikko

Missä: Tamperelaisten korkeakoulujen kampuksilla ja kaupungilla

Milloin: Viikolla 44 eli 29.10.-2.11. ja tapahtumat ilmoitettava 29.9. mennessä

Kuka järjestää: TTYY, Tamy, Tamko ja opiskelijajärjestöt

Miksi: Koska hyvinvointia ei koskaan ole liikaa

 

Hyvinvointiviikon ohjelma julkaistaan tällä sivulla pian!

Hyvinvointiviikko Facebookissa

Kysymyksissä ota yhteyttä: sopoasiantuntija@tamy.fi

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös