Tilat

Tilat

Domus-klubi

Pellervonkatu 8/Väinämöisenkatu 11

Tampereen vanhimman opiskelija-asuntolan, Vanhan Domuksen, pohjakerroksessa sijaitseva klubi sopii niin kokoustamiseen, peli-iltoihin kuin kaupungissa vierailevien kollegoiden majoittamiseenkin. Sitä voivat varata käyttöönsä kaikki Tamyn piirissä toimivat järjestöt. Klubi varataan Tamyn palvelutoimiston kautta, josta myös klubin avain haetaan.

Avaimen hakemisen yhteydessä yhdistyksen edustajan on allekirjoitettava käyttäjälomake, jossa sitoudutaan käyttöehtoihin ja klubin luovuttamiseen vähintään siinä kunnossa kuin se oli ennen yhdistyksen varausta.

Klubilla on suihkutilat, ja keittokomerosta löytyy kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, keittolevy sekä astioita. Näiden ohella varustukseen kuuluvat stereot sekä kymmenen patjaa, joita säilytetään eteisen ja takkahuoneen (takka ei käytössä!) yhdistävässä varastohuoneessa. Tilassa on lisäksi kokouspöytiä tuoleineen, pari sohvaa ja jääkaappi sekä irtojakkaroita. Klubille mennään sen omasta ovesta, joka löytyy rakennuksen itäpuolelta parkkipaikan läheisyydestä.

Klubi on kunnostettu viimeksi vuonna 2011, ja sen siistinä ja viihtyisänä pysyminen on tilaa käyttävien järjestöjen harteilla. Lisäksi klubiln siisteyttä ylläpitävät erikseen valittu ”siivousrinki”, joka koostuu Tamyn piirissä toimivista järjestöistä. Siivousrinkiin haetaan järjestöjä alkuvuodesta. Ideoita Domus-klubin kehittämiseen ja viihtyisämmäksi tekemiseen voi esittää toimistosihteerille, järjestö- ja viestintäasiantuntijalle tai hallituksen järjestövastaavalle.

Domus-klubin käyttöehdot lyhyesti

  1. Klubi on siivottava käytön jälkeen. Roskat on vietävä, astiat tiskattava, huonekalut laitettava järjestykseen ja tahrat sekä muut mahdolliset roskat on pyyhittävä. Jos siisteydessä havaitaan yhdistyksenne käytön jälkeen puutteita, tilan siivous tilataan ulkopuoliselta taholta ja lasku siitä peritään yhdistykseltänne (väh. 100 euroa).
  2. Varastohuoneen patjat on tarkoitettu ainoastaan yöpymiskäyttöön, ei istuskeluun tai muuhun vastaavaan. Ne on laitettava käytön jälkeen takaisin siistiin pinoon varastoon, eikä niitä saa taittaa. Yhden patjan hinta on 45 euroa, joten jos jokin patja esimerkiksi likaantuu käyttökelvottomaksi järjestönne varauksen aikana, korvaus siitä peritään yhdistykseltänne.
  3. Klubille ei saa jättää mitään ylimääräistä.

Tamyn ainejärjestötila

Pinni A:n porttiosa, 4. krs.

Tamyn ainejärjestötila sijaitsee Tampereen yliopiston keskustakampuksella (Pinni A:n porttiosan ylin kerros, A4101, mikroluokkaa vastapäätä). Se on tarkoitettu ensisijaisesti vailla omaa tilaa olevien ainejärjestöjen käyttöön, mutta kuka tahansa opiskelija voi vapaasti oleilla siellä rakennuksen aukioloaikana. Sisään pääsee mikroluokkien tapaan näyttämällä opiskelijakorttia tunnistimelle.

Tila koostuu keittonurkkauksella varustetusta oleskelutilasta, kokoushuoneesta, lukollisesta varastosta sekä toimistonurkkauksesta. Keittonurkkauksessa on astianpesukone, kahvinkeitin, mikroaaltouuni ja sekalaisia astioita. Oleskelutilassa on sohvaryhmiä, hyllyjä, ilmoitustauluja ja muita tuoleja. Pienimuotoiset tapaamiset tai kokoukset sujuvat matalien pöytien äärellä. Lisäksi tilassa on tietokone.

Ainejärjestötilan oleskelutilaa ei tarvitse eikä voikaan varata, mutta tilan yhteydessä on pienehkö kokoushuone. Se sopii esimerkiksi yhdistysten hallitusten kokouksiin ja sen varusteina on pitkä pöytä tuoleineen ja piirtoheitin.

Kokoushuonetta varataan Google-kalenterina löytyvästä varauskalenterista. Kalenterin varaustietoja ja vapaita aikoja voi kuka tahansa käydä katsomassa, mutta varauksen tekemiseen tarvitaan gmail-tunnukset. Monilla tilaa käyttävillä järjestöillä onkin jo käytössään tunnukset muotoa jarjestonnimi@gmail.com. Lisätietoja varauskalenterin käytöstä saa Tamyn järjestö- ja viestintäasiantuntijalta, joka myös myöntää tunnuksia kalenteriin.

Lisäksi ainejärjestötilan yhteydessä on pieni varastotila, jossa on ainejärjestöjen hallussa olevia säilytyskaappeja. Sinne pääsee ainoastaan avaimilla. Säilytyskaappeja vapautuu toisinaan. Niistäkin voi tiedustella järjestö- ja viestintäasiantuntijalta.

Huomioitavaa

  • Siivoa tila käytön jälkeen vähintäänkin siihen kuntoon, jossa se oli ennen käyttöä!
  • Tiskaa käyttämäsi astiat tai laita ne tiskikoneeseen. Tiloissa käy siivooja, mutta hänen tehtäviinsä ei kuulu tiskikoneen täyttäminen tai tyhjentäminen eikä varsinkaan tiskaaminen. Jos kone on täynnä likaisia astioita, laita se käyntiin, ja jos se on täynnä puhtaita astioita, tyhjennä se.
  • Kierrätä jätteesi.
  • Muista sammuttaa kahvinkeitin!
  • Tila on tarkoitettu rauhalliseen oleskeluun, kahvitteluun ja kokousteluun.

Tamyn kokoushuone

Yliopistonkatu 60 A, 2. krs

Tamyn päämajan tiloissa Pienteollisuustalon toisessa kerroksessa sijaitseva kokoushuone on pääasiassa ylioppilaskunnan omassa käytössä, mutta sitä voivat varata ilmaiseksi esimerkiksi kokouksia, elokuva- tai peli-iltoja varten myös Tamyn piirissä toimivat kerhot ja järjestöt.

Kokoushuoneessa on tilaa parillekymmenelle kokoustajalle, joista noin kymmenen mahtuu pöydän ääreen. Huoneen varusteisiin kuuluu kattoon kiinnitetty tykki, jolla kokousasioita voi heijastaa seinälle kaikkien nähtäväksi. Lisäksi tilassa on käytettävissä kaiuttimet ja web-kamera, joten siellä on mahdollista pitää esimerkiksi skype-palaveri. Kokoushuoneesta löytyy myös scart-johto, jolla oman koneen voi yhdistää huoneen varusteisiin.

Tila kannattaa varata ajoissa, sillä hallituksella ja myös joillakin valiokunnilla on omat vakituiset kokousajankohtansa. Hoida siis varauksesi palvelutoimiston toimistosihteerin kalenteriin ajoissa! Varaukset tehdään Tamyn toimistosihteerille.
Toimiston ovet ovat lukossa klo 16 jälkeen. Jos haluat käyttää tilaa ajankohdan jälkeen eikä sinulla ole avaimia Tamyyn, sinun täytyy sopia ovien avaamisesta hyvissä ajoin tilan varauksen yhteydessä. Ovia ei saa myöskään pitää auki klo 16 jälkeen, vaan se on käytävä avaamassa kaikille tulijoille erikseen. Tila on jätettävä vähintäänkin siihen kuntoon, missä ne olivat ennen käyttöä. Tamyn keittiön astiat on tiskattava tai laitettava siististi keittiön astianpesukoneeseen.

Tamyn ryhmätyötila Akvaario

Ryhmätyötilaa voi käyttää pienempiin kokouksiin tai tapaamisiin. Varaus tehdään Tamyn palvelutoimiston kautta. Tilaan mahtuu kerralla max. 10 henkeä. Tilan voit varata ottamalla yhteyttä toimistosihteeriin. Akvaariosta ei löydy tietokonetta, mutta palvelutoimistosta voi lainata videotykin, jonka voi liittää omaan koneeseensa.
Toimiston ovet ovat lukossa klo 16 jälkeen. Jos haluat käyttää tilaa ajankohdan jälkeen eikä sinulla ole avaimia Tamyyn, sinun täytyy sopia ovien avaamisesta hyvissä ajoin tilan varauksen yhteydessä. Ovia ei saa myöskään pitää auki klo 16 jälkeen, vaan se on käytävä avaamassa kaikille tulijoille erikseen. Tila on jätettävä vähintäänkin siihen kuntoon, missä ne olivat ennen käyttöä. Tamyn keittiön astiat on tiskattava tai laitettava siististi keittiön astianpesukoneeseen.

Yliopiston tilojen varaus

Yliopiston tilojen varauksia hoitaa TAY-Palvelut Oy. Aine-, tiedekunta- ja harrastejärjestöjen tilavaraukset yliopistolle tehdään erillisellä e-lomakkeella, joka löytyy TAY-Palveluiden sivuilta.

Varaus on maksuton, jos tilaisuus on osallistujille maksuton ja liittyy opiskeluun tai on muuten järjestön toiminnalle tyypillistä.

Varaus on maksullinen, jos järjestö perii maksua tilaisuuteen osallistujilta tai tilaisuus on yliopiston tai ylioppilaskunnan ulkopuolisen tahon järjestämä, vaikka varaus hoidettaisiin Tamyn tai sen järjestön puolesta. Lomakkeeseen on tällöin täytettävä järjestävän tahon yhteyshenkilön tiedot, tarkat laskutustiedot, y-tunnus sekä mahdolliset verkkolaskutustunnukset.

Varaaja on vastuussa antamiensa tietojensa oikeellisuudesta.  Annetut tiedot vaikuttavat tilaisuuteen sopivan tilan varaamiseen. Huomioithan, että varauksia voi tehdä vain kiinteistöjen aukioloaikoina. Tilojen varaus vahvistetaan varausvahvistuksella, joka lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi.

Lisätietoa yliopiston tilojen varauksista: http://www.tay-palvelut.fi/Tilojen_vuokraus.html

Lisätietoja muista tiloista antaa Tamyn järjestö- ja viestintäasiantuntija.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös