Opiskelijaedut

Opiskelijaedut

Voimassaolevalla opiskelijakortilla jäsen saa jopa kolmenlaisia opiskelijaetuja: valtakunnallisia, Opiskelijan Tampereen etuja sekä vain Tamyn jäsenille sovittuja etuja.

Tamyn yhteistyökumppaniksi? Ota yhteyttä: yrityssuhteet(a)tamy.fi

Koko maan opiskelijaedut

Perustutkinto-opiskelijan sininen opiskelijakortti oikeuttaa erilaisiin valtakunnallisesti sovittuihin alennuksiin ja etuihin, jotka on lyhyesti esitelty alla. Nämä eivät koske jatko-opiskelijoita.

  • Opiskelijakortilla olet Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palvelujen piirissä. YTHS tarjoaa terveyden- ja sairaanhoitoa, mielenterveyspalveluja sekä suun terveydenhuoltoa erittäin edullisesti. Terveydenhoitajan ja yleislääkärin vastaanotot sekä laboratoriotutkimukset ovat maksuttomia, samoin uusien opiskelijoiden terveystarkastus ja suun tutkimus.
  • Voimassaolevalla vuositarralla varustetulla opiskelijakortilla saa 45–55 prosentin alennuksen junamatkoilla (VR) sekä yli 60 km matkoilla linja-autoissa (Matkahuolto). Tampereen seudun joukkoliikenteen (Nysse) busseissa opiskelijat saavat alennuksen yksittäisen matkan sekä 30 päivän kausilipun hinnoista.
  • Opiskelijakortti oikeuttaa edullisiin hintoihin myös yliopiston ravintoloissa ja muissa ateriatuen piirissä olevissa opiskelijaruokaloissa (ks. opiskelijaravintolahaku Kelan Ateriatuki-sivulla). Voit myös ladata korttiisi Juveneksen lounaita, jolloin saat ateriasi vielä edullisemmin.

 

Tamyn yhteistyökumppaneiden edut jäsenille

1829-vuotias voi tilata lehden itselleen 40 % normaalia tilaushintaa edullisemmin. Alennus lasketaan minkä tahansa tilaustuotteen normaalista hinnastohinnasta. Lahjatilauksissa ehtoja sovelletaan lahjan saajaan. Aamulehti tuo maailman luoksesi joka päivä!

Tilaa Aamulehti osoitteesta: aamulehti.fi/nuoriaikuinen

Tampereen Sähkölaitos

POAS – Löydä uusi koti!

Pirkan Opiskelija-asunnot, lyhennettynä POAS, tarjoaa asuntoja opiskelijoille ja työssäkäyville nuorille. POASilla on yli 30 kohdetta eri puolilla Tamperetta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kohteista löytyy useita soluasuntoja, yksiöitä ja kaksioita, sekä suurempia perheille sopivia kolmioita! Löydä koti opiskelujen eri vaiheisiin ja myös valmistumisen jälkeen! Tutustu kohteisiimme ja tee hakemus osoitteessa www.poas.fi .

Tullin sauna

Saunominen: yksin 9€ ja 2:1 hinnalla (normihinnasta 14€)
Hanat ja saunajuomat saunaan (tölkit): -1€
Hostellin aamupala: 7,50€ (norm. 8,90€)
Ruoka ja juoma:-10% (myös lounas)
Brunssi: 15€ (ei koske erikoisbrunsseja)

www.tullinsauna.fi

Tullintori

Kauppakeskus Tullintori – erikoisliikkeitä ja elämyksiä Tampereen sydämessä!

Kauppakeskus Tullintorilta löydät hyvän valikoiman ravintoloita ja kahviloita, erikoisliikkeitä, elämyksiä ja hyvinvointipalveluita. Tullintorilta löytyy myös maksutonta opiskelu- ja työskentelytilaa 2. kerroksen lasisillalta. Hae kuppi cappucinoa ja tee koulutyösi viihtyisässä ympäristössä!

Liikekohtaiset edut näet täältä: https://tullintori.fi/tarjoukset-opiskelijoille/

Fazer Amica

Hemmottele vatsaasi ja virkistä mieltäsi opiskelun lomassa Ravintola Minervassa

Ravintola Minerva palvelee Tampereen yliopiston opiskelijoita, henkilökuntaa ja vierailijoita. Ravintola sijaitsee Tampereen yliopiston Pinni B:n toisessa kerroksessa, Kanslerinrinne 1:ssä.

Meiltä tilaat helposti herkulliset tarjoilut, olipa kyseessä sitten kokous tai väitöstilaisuus! Tiedustelut ja tilaukset puh. 050 3185914 tai sähköpostilla minerva@amica.fi

Ravintolan lounaslista ja muut tiedot löytyvät osoitteesta: www.amica.fi/minerva

Juvenes – Opiskelijoiden omistama

Opiskelijakorttiin ladattavan halvemman lounaan lisäksi huikea määrä muita opiskelijaetuja. Palvelemme opiskelijoita monipuolisesti tarjoamalla laadukkaita ja edullisia ravintola-, kahvila- sekä paino- ja julkaisupalveluja.

Oman kampuksesi ruokalistojen koostesivut löydät täältä

www.juvenes.fi/tay

www.juvenes.fi/kauppi

www.juvenes.fi/tty

 

Tampereen seudun joukkoliikenne

Tutustu Nysse-lippujen verkkokauppaan: nella.tampere.fi
Nysse netissä: nysse.fi

 

Tampereen Seudun Osuuspankki

Opiskelijaelämää

OPn Opiskelijaelämää-sivulta saat apua opiskelijan arjen raha-asioita ja opintojen rahoitusta koskevissa kysymyksissä. Kun toimeentulo ja vakuutukset ovat kunnossa, voit keskittyä opiskelijaelämään. Tarjoamme opiskelijalle monia etuja asioinnin keskittämisestä, eniten hyödyt omistaja-asiakkaanamme.

Seuraa meitä

Klubi ja Pakkahuone

Klubi & Pakkahuone – Tampereen yöelämän keskus!

Tullikamarin Klubilla ja Pakkahuoneella esiintyvät Suomen eturivin artistit ja ulkomaiset tähdet laajalla skaalalla. Pakkahuone on Tampereen keskeisin keikkapaikka, joka tarjoaa konserttielämyksiä jokaiseen makuun. Klubi toimii päivällä lounasravintolana ja kahvilana. Aurinkoinen länsiterassi houkuttelee viihtymään pidempäänkin! Klubi on Tampereen THE Keikkapaikka, ja keikkojen jälkeen tarjolla on kaupungin kuumin tanssilattia vaihtuvine DJ:neen aamuun saakka.

Opiskelijakortilla kaikista hanatuotteista -20% joka päivä, kaikkina kellonaikoina! Katso kaikki edut osoitteesta https://tullikamari.net/fi/edut

Tampereen Teatteri

Etukortilla edullisesti teatteriin! HeviJuuseri-kortti, opiskelijoiden ja alle 25-vuotiaiden etukortti teatteriin. Vuosihinta vain 45 €. HeviJuuseri-kortit vain Lippumyymälä Liparista p. (03) 2160500.

Teatteritalo, Keskustori 2 33100 Tampere.

Pukuvuokraamo Kavaljeeri

Pukuvuokraamo Kavaljeeri tarjoaa juhlapuvut ja asusteet miehelle arkiseen ja akateemiseen juhlaan ympäri vuoden! Panostamme palvelussamme asiakaslähtöisyyteen ja laatuun, puvut saat meiltä tarvittaessa myös nopealla aikataululla. Sijaintimme on helppojen kulkuyhteyksien varrella Tampereen ja Kangasalan rajan tuntumassa. Pääset tutustumaan pukuvalikoimaamme ja varaamaan sovitusaikasi helposti netissä www.kavaljeeri.com. Tervetuloa!

Instagram: instagram.com/kavaljeeri

Facebook: facebook.com/PukuvuokraamoKavaljeeri

Pukuvuokraamo Kavaljeeri: Palokärjentie 20, 36220 Kangasala, puh. 050 570 2307

Opiskelijan Tampereen edut

Tampereen seudulla opiskelija-alennuksia hankkii kaikkien korkeakouluopiskelijoiden yhteinen Opiskelijan Tampere, jonka verkkosivuilta löytyy aakkostettuna ja toimialoittain jäsenneltynä satoja etuja ja alennuksia. Nämä koskevat suurimmaksi osaksi myös jatko-opiskelijoita.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös