Opiskelijaedut

Opiskelijaedut

Voimassaolevalla opiskelijakortilla jäsen saa jopa kolmenlaisia opiskelijaetuja: valtakunnallisia, Opiskelijan Tampereen etuja sekä vain Tamyn jäsenille sovittuja etuja.

Tamyn yhteistyökumppaniksi?

Koko maan opiskelijaedut

Perustutkinto-opiskelijan sininen opiskelijakortti oikeuttaa erilaisiin valtakunnallisesti sovittuihin alennuksiin ja etuihin, jotka on lyhyesti esitelty alla. Nämä eivät koske jatko-opiskelijoita.

  • Opiskelijakortilla olet Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palvelujen piirissä. YTHS tarjoaa terveyden- ja sairaanhoitoa, mielenterveyspalveluja sekä suun terveydenhuoltoa erittäin edullisesti. Terveydenhoitajan ja yleislääkärin vastaanotot sekä laboratoriotutkimukset ovat maksuttomia, samoin uusien opiskelijoiden terveystarkastus ja suun tutkimus.
  • Voimassaolevalla vuositarralla varustetulla opiskelijakortilla saa 45–55 prosentin alennuksen junamatkoilla (VR) sekä yli 60 km matkoilla linja-autoissa (Matkahuolto). Tampereen kaupungin liikennelaitoksen (TKL) busseissa opiskelijat saavat alennuksen yksittäisen matkan sekä 30 päivän kausilipun hinnoista.
  • Opiskelijakortti oikeuttaa edullisiin hintoihin myös yliopiston ravintoloissa ja muissa ateriatuen piirissä olevissa opiskelijaruokaloissa (ks. opiskelijaravintolahaku Kelan Ateriatuki-sivulla). Voit myös ladata korttiisi Juveneksen lounaita, jolloin saat ateriasi vielä edullisemmin.

Opiskelijan Tampereen edut

Tampereen seudulla opiskelija-alennuksia hankkii kaikkien korkeakouluopiskelijoiden yhteinen Opiskelijan Tampere, jonka verkkosivuilta löytyy aakkostettuna ja toimialoittain jäsenneltynä satoja etuja ja alennuksia. Nämä koskevat suurimmaksi osaksi myös jatko-opiskelijoita.

Tamyn yhteistyökumppanien edut jäsenille

Atro Vuolle

Tilausliikenne Atro Vuolle Oy tarjoaa Tamyn jäsenille joustavaa ja laadukasta matkustusmukavuutta.
Mainitse tilatessasi yhdistyksen nimi ja TAMY, niin saat kuljetuksen edullisesti jäsenhinnoin.

Fazer Amica

Hemmottele vatsaasi ja virkistä mieltäsi opiskelun lomassa Ravintola Minervassa

Ravintola Minerva palvelee Tampereen yliopiston opiskelijoita, henkilökuntaa ja vierailijoita. Ravintola sijaitsee Tampereen yliopiston Pinni B:n toisessa kerroksessa, Kanslerinrinne 1:ssä.

Meiltä tilaat helposti herkulliset tarjoilut, olipa kyseessä sitten kokous tai väitöstilaisuus! Tiedustelut ja tilaukset puh. 050 3185914 tai sähköpostilla minerva@amica.fi

Ravintolan lounaslista ja muut tiedot löytyvät osoitteesta: www.amica.fi/minerva

Juvenes – Opiskelijoiden omistama

Opiskelijakorttiin ladattavan halvemman lounaan lisäksi huikea määrä muita opiskelijaetuja. Palvelemme opiskelijoita monipuolisesti tarjoamalla laadukkaita ja edullisia ravintola-, kahvila- sekä paino- ja julkaisupalveluja.

Oman kampuksesi ruokalistojen koostesivut löydät täältä

www.juvenes.fi/tay

www.juvenes.fi/kauppi

www.juvenes.fi/tty

Suomen Telecenter

Yritys tarjoaa opiskelijoille osa-aikaisia töitä opiskelujen oheen. Joustavat työajat sekä mahdollisuus tehdä töitä täyspäiväisesti yliopiston loma-aikoina.

 

 

Tampereen joukkoliikenne

Tiesitkö, että nyt voit ladata matkakorttisi myös netissä: nella.tampere.fi.

Hanki oma matkakortti asiakaspalvelustamme, Frenckellinaukio 2 B, 33101 Tampere!

Tampereen Seudun Osuuspankki

Opiskelijaelämää

OPn Opiskelijaelämää-sivulta saat apua opiskelijan arjen raha-asioita ja opintojen rahoitusta koskevissa kysymyksissä. Kun toimeentulo ja vakuutukset ovat kunnossa, voit keskittyä opiskelijaelämään. Tarjoamme opiskelijalle monia etuja asioinnin keskittämisestä, eniten hyödyt omistaja-asiakkaanamme.

Seuraa meitä

Tampereen Sähkölaitos

 

Klubi ja Pakkahuone

Klubi & Pakkahuone – Tampereen yöelämän keskus!

Tullikamarin Klubilla ja Pakkahuoneella esiintyvät Suomen eturivin artistit ja ulkomaiset tähdet laajalla skaalalla. Klubi toimii päivällä lounasravintolana ja kahvilana. Myöhäisillasta Klubilla tanssitaan kaupungin kuumimmissa diskoissa, joissa dj:t saattavat myös yllättää musiikkivalinnoillaan. Pakkahuone on Tampereen keskeisin keikkapaikka, joka tarjoaa konserttielämyksiä jokaiseen makuun. Katso kaikki edut osoitteesta www.tullikamari.net

Tampereen Teatteri

Etukortilla edullisesti teatteriin! HeviJuuseri-kortti, opiskelijoiden ja alle 25-vuotiaiden etukortti teatteriin. Vuosihinta vain 45 €. HeviJuuseri-kortit vain Lippumyymälä Liparista p. (03) 2160500.

Teatteritalo, Keskustori 2 33100 Tampere.

 

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös