Uudelle opiskelijalle

Uudelle opiskelijalle

Onnea Tampereen yliopistoon pääsystä!

Jos hyväksymiskirjeen mukana postitettu Ekavuotisen opas on kadoksissa, voit ladata sen pdf-muodossa. Opiskelijakorttia noutaessa saatavasta lukuvuosikalenterista löytyy tiivis infopaketti Tamysta ja yliopistosta sekä etu- ja palvelukuponkeja opiskelijalle. Tamysta voit lukea myös ylioppilaslehti Aviisin syyskuun numerossa ilmestyneestä Ylioppilaskuntani Tamy -liitteestä.

Muistathan hakea opintotukea, etsiä asunnon ja tilata opiskelijakortin mahdollisimman pian opiskelupaikan vastaanotettuasi.

Heti alkusyksystä on tiedossa koko yliopistoväen yhteiset koko päivän kestävät Lukuvuoden avajaiset ja Kaupunkisuunnistus, joissa tutustutaan Tampereeseen, Tamyn piirissä toimiviin yhdistyksiin ja uusiin opiskelutovereihin. Kaikista tapahtumista tiedotetaan näillä sivuilla, Tamyn Facebook-sivulla sekä sähköpostilistojen kautta, joille kannattaa liittyä oman ainejärjestön listojen lisäksi.

Infoa saa myös tuutoreilta ja orientoivista opinnoista, jotka järjestetään heti syyskuun alussa. Tuutoroinnin tarkoituksena on, että opiskelijatuutorit tukevat yliopisto-opintojaan aloittavia opiskelijoita ja opastavat yliopistoelämän alussa. Opiskelijatuutoroinnista Tampereen yliopistossa vastaa pääasiassa yliopisto mm. kouluttamalla tuutorivastaavat sekä tuutorit. Yliopiston Opiskelijatuutorointi-sivustolle ja tuutoreille-osioon on kerätty tuutoreille monipuolisesti tärkeää tietoa.

 

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös