15 yötä vappuun on, laskin eilen aivan itse…

15 yötä vappuun on, laskin eilen aivan itse…

Vappuaattoon, tuohon kevään suurimpaan juhlaan, on aikaa 15 yötä. Vappua kuitenkin juhlitaan usein jo ennen vappuaattoa, ja tämä olisi tarkoitus myös Tamyn vappuviikoilla!

vappuviikot

Vappuviikot starttaavat tiistaina 22.päivä, heti pääsisäisen jälkeen ja ne kestävät vappupäivään saakka. Vappuviikoilla tapahtumia tekevät Tamyn piirissä toimivät aine- ja yksikköjärjestöt sekä harrasteyhdistykset ja onhan mukana muutaman Tamyn itsensäkin järjestämä tapahtuma.

Tapahtumia vappuviikoilla on laidasta laitaan ja tapahtumia on lähes joka päivä, aina vappupäivään asti. Ohjelmasta löytyy muun muassa puistofutista, pesistä, piknikkejä ja vappukirpputori sekä iltabileitä.

vappumerkkiVappuviikoilla on myös oma haalarimerkkinsä, jolla saa alennuksia Tampereen alueen ravintoloista ja kaupoista. Vappumerkki kustantaa 3 euroa ja sitä voi ostaa Juvenes kirjakaupasta, TLK:n toimistolta, vappuviikkojen tapahtumista sekä pääsiäisen jälkeen Tamyn yleistoimistosta. Tamyn hallitus myös kampuspäivystää kesksiviikkona 16.4. jolloin merkkejä on myynissä pääkampuksella!
Tarkempi ohjelma ja tiedot vappumerkillä saatavista tarjouksista löytyy osoiteesta www.tamy.fi/wappuviikot2014

Hauskaa vapun odotusta!!

Meri-Tuuli

 

1 comment

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös