BOOM KAH

BOOM KAH

Täällä meidän ylioppilaskunnassamme järjestösektori hoitaa erinäisten pippaloitten ja juhlien järkkäämisen. Ylioppilaskunnalla ei tunnetusti ole hirveän montaa tapahtumaa vuodessa, mutta muutama merkittävä ja perinteikäs meillä kutiekin aina on ollut, Kaupunkisuunnistus ehkä tunnetuimpana!

Vuoteen 2013 ei lähdetty kuitenkaan helpon kaavan kautta. Heti alkuvuodesta alettiin herätellä ideaa siitä, että Tamyn ja yliopiston omat avajaistapahtumat, jotka yleensä on järjestetty ensimmäisellä opetusviikolla, voisi yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena oli panostaa juhlien mittakaavaan, kehittää yliopistoyhteisön sisäistä yhteenkuuluvuutta ja noh, järkätä mahtipontiset kekkerit.

Miten siinä kävi?

Saimme yliopistolta myöntävän vastauksen juhlien järjestämiseen ja perustimme terävän tiimin toteuttamaan tätä projektia.

Työtä on siis tehty, viikottaiset palaverit ja liuta puheluita sekä sähköposteja johtivat itse tapahtumaan. Avajaiset olivat menestys. Päivän ohjelma kulki sujuvasti ja illalla järkkäämämme jatkobileet olivat unohtumattomat! Oikeesti!

Kiitos siis kaikille osallistuneille, järjestäjille ja meille, Tampereen yliopistolaisille! Ensi vuonna mennään vielä koreammin ;)

Lauri Koponen, Tamyn hallituksen jäsen 2013

avajaiset20130903_0454
Kuvat: Jonne Renvall

avajaiset20130903_0486 IMG_0256 Tunnelmaa_ilonassa

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös