Glamouria, glitteriä ja jäähyväisiä

Glamouria, glitteriä ja jäähyväisiä

Takanani on melkein kolme kuukautta kokemusta Tamyn yhteisöasiantuntijana, ja työpöydälläni on tähän mennessä ehtinyt olla hommia laidasta laitaan. Milloin olen juoninut uuden ylioppilaskunnan tapahtumia ja laskenut yritysyhteistyön talousarvioita, milloin palaveerannut opiskelijakarkeloista ja järjestellyt sisäisiä kokouksia. Erityismaininnan ansaitsee myös kulukorvauslomakkeen täyttäminen toimiston virkistäytymisiltaan hankitusta rusinapaketista. Näin meillä Tamylla.

Rusinoiden lisäksi ehdoton lempiprojektini tältä syksyltä on ollut Tamyn 93. vuosijuhlat. Yli 300 hengen iltajuhla on vienyt aimo annoksen työtunteja ja yöunia, ja tänä lauantaina koittava h-hetki jännittää melkoisesti, mutta samalla en malttaisi odottaa juhlan alkua. Glamouria, glitteriä ja skumppaa, ihanaa!

Niin täpinöissäni kuin vuosijuhlaspektaakkelista olenkin, muistuu säännöllisin väliajoin mieleeni, etteivät kyseessä ole vain suuren luokan 93-vuotisjuhlat, vaan lauantaina hyvästellään lähes satavuotias ylioppilaskunta. Tuntuu varsin ironiselta, että yksi ensimmäisistä työprojekteistani Tamylla on ollut järjestää sen omat kuoppajaiset.

Ilman suurempaa tuomiopäivän dramatiikkaa on kuitenkin ollut hyvä muistaa, ettei lopun alku ole käsillä. Tamy kulkee vääjäämättä tiensä päähän, mutta elämä jatkuu myös uudessa ylioppilaskunnassa (todennäköisesti jopa uudessa yliopistossa). Vuosijuhlahumua pukuloistoineen ja kilistelyineen tullaan näkemään vielä tulevaisuudessakin, aivan kuten opiskelijayhteisön näköisiä tapahtumia ja terävää edunvalvontaa. Kasvamme kokoa ja muutamme muotoamme, mutta TREY tulee olemaan opiskelijoidensa näköinen siinä missä Tamy on ollut omiensa.

Tällä viikolla ei kuitenkaan tarvitse mennä tulevaisuudessa vielä niin kauas, vaan voimme hyvillä mielin katsoa taaksepäin Tamyn menneitä 93 vuotta ja olla ylpeitä. Nostetaan lauantaina siis malja Tamylle!

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös