Minkä parissa Tamyn uusi hallitus on työskennellyt?

Minkä parissa Tamyn uusi hallitus on työskennellyt?

Joulukuussa aika kului ennen kaikkea perehtymiseen, mutta tammikuu on ollut tiukkaa tykitystä. Asian lomassa olemme tutustuneet toisiimme ja luoneet tulevalle vuodelle pelisäännöt. Työmoraali ja into on onneksi meillä kaikilla korkealla, ja odotamme itse kukin antoisaa yhteistä vuotta!

Tässä postauksessa kerromme, mitä kuuluu puheenjohtajan pääsektorille, sosiaalipolitiikasta vastaaville hallituslaisille ja työelämävastaavalle.

Toimijat tutuksi

Puheenjohtajalle vuoden alussa keskeisintä on ollut päivittäisen toiminnan koordinoinnin ja vaikuttamistyön ohella pääsihteerin vaihtuminen, suhteiden luominen keskeisiin sidosryhmiin aina yliopiston johdosta muiden ylioppilaskuntien pääsektoreihin ja SYL:n sekä organisaation kehittämisprojektin aloittaminen.

Sekä valtakunnalliset että Tampereen yliopistoa koskevat suuret teemat, erityisesti Tampere3, ovat olleet pääsektorin vaikuttamistyön keskiössä alkuvuoden aikana.

Vaalit häämöttävät

Sosiaalipoliittisella sektorilla vuosi on lähtenyt käyntiin toiminnan suunnittelun ja kohtaamisten kautta. Soposektorilla on tavattu mm. TTYY:n sopoja ja Tampereen laajuista, kunnallispolitiikassa opiskelijoiden asiaa ajavaa Ryhmä 35 000:a, joiden kanssa Tamy tekee vaikuttamistyötä.

Lisäksi soposektoria ovat työllistäneet perehdytykset sekä erinäiset työryhmät ja luottamuspestit yliopistolla, TOASilla, YTHS:llä ynnä muissa tärkeissä elimissä. Liikuntasektorilla on perehdytty OLL:n toimintaan ja pureuduttu UtaSportin kanssa talviliikuntaviikon järjestämiseen. AMUT-tapahtumassa vaihdettiin tutorvastaavien kesken hyviä tutoroinnin järjestämiskäytäntöjä ja sovittiin tulevaisuuden yhteistyöstä.

Työllistyminen kiinnostaa korkeakoululaisia

Toimintasuunnitelman työstön ohella työelämäsektorilla riittää puuhaa. Urablogi on lähtenyt käyntiin ja Urapäivä lähestyy.

Suunnitelmissa on  suurin ja kaunein Urapäivä ikinä. Urapäivä on tänä vuonna osa isompaa kaikilla Tampereen korkeakouluilla samana päivänä järjestettävää työelämätapahtumakokonaisuutta.

 

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös