Mitä kuuluu, k-sektorit?

Mitä kuuluu, k-sektorit?

Tämä bloggaus on jatkoa edelliselle postaukselle, jossa kerromme hallituksen alkuvuoden kuulumisia. Tällä kertaa käsittelemme koulutuspolitiikkaa, kehitysyhteistyötä ja kansainvälisiä asioita.

Koulutus maksaa kansainvälisille

Kv-sektorilla valiokunnan kokoamisen lisäksi olemme perehtyneet lukukausimaksuihin ja niihin liittyviin argumentteihin. Kv-sektori on osallistunut aktiivisesti toimintasuunnitelman projektien suunnitteluun, millä varmistetaan myös kansainvälisten opiskelijoiden entistä parempi edunvalvonta ylioppilaskunnassa.

Vuoden teemaksi näyttää kv-sektorilla nousee  maksullinen koulutus ja valppaana pysyminen aiheen tiimoilta.

Kehy tulee kylään

Kehitysyhteistyön puolella käynnistelemme valiokuntatyöskentelyä, tulevaisuuden kuvioita ja meneillään olevan hankkeen liikkuvia osia. Kesällä saamme Tampereelle vieraaksi intialaiset yhteistyökumppanimme!

Kopo on kiireinen

Koulutuspoliittisella sektorilla suuria teemoja ovat alkuvuodesta olleet etenevä Tampere3-hanke sekä rakenteellinen kehittäminen niin yliopistolla kuin valtakunnallisesti.

Päivittäisessä toiminnassa kopoilu on ollut käytännössä kokouksia, palavereita, suunnittelua, tapaamisia, sekä ennen kaikkea perehtymistä lähtökohtaisen laajan ja moniulotteisen koulutuspolitiikan kiemuroihin: rakenteista ja säännöistä linjoihin ja toimijoihin.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös