Päiväni jäsenpalvelutoimistossa

Päiväni jäsenpalvelutoimistossa

Syksyllä työpäivä voi olla pelkkää opiskelijakorttien jakoa uusille opiskelijoille ja tarrojen jakoa jatkaville opiskelijoille siitä asti, kun toimisto aamulla aukeaa, siihen asti, kun toimisto menee kiinni. Kun lokakuu koittaa, on toimiston tiskillä käynyt noin 4000 opiskelijaa. Ruuhkan välissä varataan ja noudetaan Tamy:n varsin suosittua pakua, noudetaan Domusklubin ja kokoustilojen avaimia, järjestöt pitävät peli-iltoja ja noutavat lautapelejä tai kyykkä- tai pesissettiä.

Keväällä olen apuna oppaiden ja kalentereiden päivittämisessä. Opiskelijakorttiaihiot pitää olla tilattuna syksyä varten. Lukuvuositarratkin tilataan hyvissä ajoin keväällä, jotta kaikki on valmiina 1.8.,kun opiskelijat tulevat hoitamaan asioitaan.

Työpäivään voi mahtua monenlaisia toimistorutiineja, pöytäkirjojen viimeistelyä, kahvinkeittoa, arkistointia ja ihan mitä vaan. Toisinaan voin helpottaa asiantuntijan työtaakkaa ja auttaa jossain tehtävässä. Toimistolle hankitaan erilaisia tarvikkeita, joista kuitit skannataan taloushallinnon järjestelmään samoin kuin matkoista tulevat tositteet. Nyt kun palavereja pidetään paljon myös Hervannassa, bussikortteja tulee ja menee. Kuukauden alussa on erilaisia tilityksiä toimiston rahaliikenteestä.

Sähköpostin kautta tulee yhteydenottoja, joihin pyrin vastaamaan heti tai ainakin saman päivän aikana.  Olen ollut töissä Tamylla jo todella kauan, joten on luontevaa, että työkaverit tulevat tähän tiskille kyselemään monenmoisia asioita. Toimin myös työsuojeluvaltuutettuna eli välitän työnantajalle, jos on ongelmia, ja yritän neuvoa parhaani mukaan työsuojeluasioissa työntekijöitä.

Välillä voi päivä olla täynnä erilaista sälää ja säätöä. Kaikki asiat haluavat tapahtua samaan aikaan: kyykän ja pesissetin noutajat, pakun palauttaja ja tulostusongelma.

Toimistolla riittää myös monenlaista siivoamista: ahkera toiminta jättää jälkeensä aina jotain.

Kaiken kaikkiaan pieniä ja isompia tehtäviä ilmaantuu joka päivälle, ja sehän on mukavaa kun on tekemistä.

Tässä loistavassa työyhteisössä olen viihtynyt, ja varmasti tulen viihtymään jatkossakin, kun uusi ylioppilaskunta aloittaa toiminnan.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös