Rakkaudesta lajiin!

Rakkaudesta lajiin!

Hei! Olen Soile Koski-Aho ja vastuullani oli vuonna 2017 hallituksessa tapahtumat, yrityssuhteet, hyvinvointi ja liikunta. Eniten aikaa näistä sektoreista vie tapahtumat, mutta yrityssuhteet ovat toimineet hyvin tapahtumasektorin kaverina ja liikunta ja hyvinvointi ovat täydentäneet toisiaan hyvin.

Vastuut jakautuvat vaihtelevasti. Tapahtumasektori vaatii paljon suunnittelua, toimiston infoamista ja eri kielisten tapahtumatekstien kirjoittamista. Tapahtumasektorin paineet kasaantuvat aina tapahtumapäivän ympärille, jolloin tapahtumavastaavana yleensä juoksen tai kaahaan pakulla ympäri kaupunkia yrittäen olla ajoissa valmis. Suunnittelutaidot ja delegointi ovatkin tapahtumavastaavan osaamisen keihäänkärjet ja ne ovat ainakin itselläni kehittyneet huimasti vuoden aikana.

Hyvinvointi-ja liikuntasektori ovat olleet enemmän edustamista eri ryhmissä. Sosiaalipoliittiset asiat ja vaikuttamistyö ovat olleet itselleni vieraampi kenttä, joten olen vuoden aikana oppinut paljon sopoedunvalvonnasta ja sen pitkäjänteisyydestä. Terveystyöryhmän parissa olen päässyt kurkistamaan tarkemmin YTHS.n paikallisen toiminnan sisälle sekä hyvinvointiryhmässä tutustunut myös yliopiston hallintoon. Liikuntavastaavana paikallisen toiminnan lisäksi olen hallituslaisena päässyt mukaan valtakunnalliseen toimintaan Opiskelijoiden Liikuntaliiton kautta. Opiskelijoiden Liikuntaliitto valvoo korkeakouluopiskelijoiden liikunnallista edunvalvontaa ja on ainut selkeä toimija, joka yhdistää ylioppilas- sekä opiskelijakunnat.

Parasta Tamyssa on ollut koko porukan mahtava yhteishenki, sekä tekemisen meininki! Hallituksen kesken ollaan oltu avoimia alusta alkaen ja vaikeista aiheista on aina pystytty puhumaan. Hallitusvuosi on ollut intensiivinen, mutta antoisa. Tamyssa oppii hahmottamaan koko yliopistoyhteisön paremmin ja tutustuu poikkitieteellisesti paremmin kuin koskaan ennen. Meillä on täällä yliopistossa ihan uskomaton määrä ihania ihmisiä, toivoisinkin, että poikkitieteellisyys olisi kasvava trendi. Ensi vuonna tapahtumasektori tulee olemaan massiivinen, koska alkaa Tamyn viimeinen vuosi. Tulossa on mm. hautajaiset ja yhteistyö yrityssuhdesektorin kanssa tulee tiivistymään huomattavasti. Tampere3 yhtenä teemana on opiskelijoiden hyvinvointi, joten myös sen asian suhteen opiskelijavaikuttaminen tulee ensi vuonna olemaan keskiössä.

Jos haluat vuoden intensiivisen oppimiskokemuksen maailman parhaassa työyhteisössä sekä haastaa itsesi, suosittelen hakemaan hallitukseen.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös