Tamy ravintola Yo-talon tiloihin ensi syksynä?

Tamy ravintola Yo-talon tiloihin ensi syksynä?

Aviisi on saanut jostain vihiä Tamyn toistaiseksi vielä hiljaisuudessa edenneistä, mahdollisista muuttosuunnitelmista ja nostanut asian keskusteluun facebook-sivullaan. Mahdollista muuttoa ravintola Yo-talon tiloihin ei ole kuitenkaan haluttu vielä tuoda laajempaan keskusteluun, koska kaikki on ollut vielä niin epävarmaa. Kun suunnitelmat kuitenkin nyt ovat julkisuuteen tulleet, on tämän kirjoituksen tarkoituksena  tehdä mahdollista muuttoprojektia avoimemmaksi ja samalla myös toivomme erityisesti jäsenistön kommentteja asiasta.

Puheenjohtaja Veera Kaleva avasi blogikirjoituksessaan 23.2. syitä siihen, miksi Tamyn toimiston olisi muutettava pois Kauppakadun tiloistaan. En palaa tässä kirjoituksessa noihin syihin sen tarkemmin, vaan nostan esille syitä, miksi muutto kerrosta alemmaksi nykyisiin ravintolatiloihin on noussut yhdeksi ratkaisuvaihtoehdoksi.

Muutto kerrosta alempiin tiloihin Kauppakadulla ei tuo Tamya konkreettisesti jäsenistöään lähemmäksi kuten muutto yliopiston läheisyyteen, mutta uskomme, että ravintolatilat olisivat jäsenistöä paremmin luoksemme houkuttelevat kuin nykyiset toimistotilamme. Aikomus on säilyttää myös ravintolatilan baaritiski käytössä, joten päivittäisen kahvitarjoilun lisäksi ylioppilaskunnan jäsenet voisivat tulla perjantaisin iltapäiväoluiden merkissä vapaasti vaihtamaan kuulumisia niin hallituksen kuin työntekijöiden kanssa.  Tiloissa aiotaan säilyttää ravintolahenkisyys, ja esimerkiksi kokoustilasta suunnitellaan sellaista, että sen voi helposti muuttaa illanviettotilaksi.

Jatkuva ongelma nykyisissä tiloissamme on ollut myös talon huono kunto, erityisesti vuotava katto. Uskomme, että muutto kerrosta alempiin tiloihin osaltaan ratkaisee tämän, koska vuotavan katon aiheuttamat vesivahingot jäisivät nykyisen toimistokerroksen tiloihin. Nykyiset toimistotilat ovat myös esteelliset, minkä voimme helposti korjata muuttamalla kerrosta alempiin tiloihin ja panostamalla pyörätuoliluiskaan.

Koska mitään ei ole vielä muuton ympärillä lyöty lukkoon ja edustajistossa keskustelu käydään huhtikuun kokouksessa, toivomme asiasta laajaa keskustelua sitä ennen. Kerro meille, mitä mieltä Sinä olet.

Pirita Ruokonen
Tamyn hallituksen jäsen

2 comments

  1. Tamy ravintola Yo-talon tiloihin ensi syksynä? | SYL

    […] Tamy ravintola Yo-talon tiloihin ensi syksynä? Tweet (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/fi_FI/all.js#xfbml=1&appId=155410991136575"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); […]

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös