Urhh turrhh! eli Tamysta turahtaa

Urhh turrhh! eli Tamysta turahtaa

Syksy saa, me Tamyssa emme.

Kesä on vietetty lämpimissä tunnelmissa. Nyt syyslukukausi alkaa kuitenkin jo lähestyä. Tamyn toimisto alkaa uhkaavasti täyttyä innokkaista opiskelijoista, jotka parveilevat keksimässä krapulaiselle ja saamattomalle sihteeristölle tekemistä. Fuksien silmissä kiiluvat nuoruuden into ja tavoitteelliset opiskeluajat.

Toimistossa työkseen istuvat vanhat jäärät ovat jo oppineet, ettei sitä turhaan kannata liikaa kiirehtiä, hoituu se vähemmälläkin. Kuten vanha hämäläinen sanalaskukin sanoo: hosumalla ei synny kuin kusipäitä lapsia.

Siispä suosittelemmekin lämpimästi uusille opiskelijoille seuraavanlaista lähestymistapaa tulevaan syksyyn:

1. Keksi itse iskulauseesi! Älä anna mahdollisuutta fuksioppaiden kuluneille ”Ei opiskelua, vaan elämää varten ”-läpille.

3. Ota rennosti, ota opiksesi, ota.

4. Nauti pitkäksi venähtäneistä maailmanparannuksen merkeissä vietetyistä illoista opiskelukavereiden kanssa ja erityisesti myöhäisistä aamuherätyksistä.

5. Muista, että vitutus on ohimenevää. Aina.

Nimim. Salainen Turahtaja

Mikä turahdus? Turahdus on akateemisena aivopierunakin tunnettu tekstinlaji, jonka ajatuksena on herättää ihmiset ilmaisemaan itseään luovasti ja esteettömästi ensimmäisin mieleen tulevin sanoin. Kyseisen turahduksen on tuottanut sihteeristö.

2 comments

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös