Uusi vuosi, uudet kujeet

Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuosi vaihtui, ja niin on myös Tamyn hallitus vuosimallia 2012 päässyt sorvin äärelle. Loppiasviikonloppuna olimme Teiskossa viimevuoden hallituksen kanssa hallituksenvaihto- ja perehdytysviikonloppua viettämässä, joskin vanha hallitus viipyi ilonamme ja tukenamme vain lauantaiaamupäivään ja jätti meidät sitten omillemme – ja hyvinhän me pärjäsimme. Kolmeen päivään mahtui paljon asiaa, mutta toki myös rennompaa yhdessäoloa. Ja jo kolmen päivän aikana ehdimme huomata, että meillä on koossa porukka, joka keskustelee rohkeasti asiakysymyksistä, osaa kuunnella toisiaan, hallitsee hyvän (tai ainakin huonon) huumorin ja viihtyy yhdessä. Luottavaisin ja reippain mielin on siis käynnistynyt tämä vuosi hallitustyöskentelyn osalta.

Järjestäytymiskokous pidettiin maanantaina 9.1., keskiviikkona aamukouluiltiin ja eilen tehtiin jo päätöksiä. Kaiken kaikkiaan kulunut viikko on ollut varsin tiivis paketti perehdyttäessämme toisiamme vastuusektoreihimme sihteerit tärkeänä tukenamme. Sillä innolla, jota olemme uskoakseni myös toisiimme perehdytyksissä onnistuneet tartuttamaan, sitoudumme hallitustyöskentelyyn ja tehtäviimme vuodeksi 2012. Vuosi 2012 on yhdessä tekemisen vuosi! Jos onkin ennustettu, että maailmanloppu tulee vuonna 2012, meitä se ei pidättele tekemästä töitä opiskelijan paremman huomisen ja tulevien vuosien eteen.

Mainiota alkanutta vuotta 2012 tamylaisille ja muille toivottaa koko Tamyn hallituksen 2012 puolesta,

Pirita Ruokonen (järjestö-, viestintä- ja Kyky-vastaava)

 

 

1 comment

  1. Uusi vuosi, uudet kujeet | SYL

    […] Uusi vuosi, uudet kujeet Tweet (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/fi_FI/all.js#xfbml=1&appId=155410991136575"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); […]

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös