Uutta verta

Uutta verta

Hallitusvuosi käynnistyi pääsihteerin rekrytoinnilla. Pääsihteeri on Tamyn selkäranka ja asiantuntijoiden esihenkilö, jonka työpanos on ylioppilaskunnalle korvaamaton. Hallitus työskenteli pääsihteerin valinnassa mm. päättämällä haastattelukysymykset, haastateltavat, tekemällä työhaastattelut ja käymällä lukemattomia pitkiä keskusteluja. Näiden perusteella esitimme ehdokastamme Sanni Pietilää edustajistolle, joka valitsi Pietilän Tamyn uudeksi pääsihteeriksi hallituksen esityksen mukaisesti.

Rekryrintamalla toivotimme joukkoomme tervetulleeksi myös viestintäasiantuntija Anu Kerttulan, joka työskentelee jatkossa puolet viikosta Opiskelijan Tampereella ja puolet Tamyssa. Asiantuntemus on tarpeen, sillä edessä on tiukempaa somen haltuunottoa ja paljon toivottu nettisivu-uudistus.

Myös osa-aikaiset tehtävät odottivat täyttäjäänsä. Valitsimme naiskulttuuripäivien projektisihteeriin, ja parhaillaan hoidamme eteenpäin kehitysyhteistyökoordinaattorin ja kääntäjäharjoittelijoiden rekryämistä.

Listalla on myös päätökset Tamyn alaisten valiokuntien toimijoista TOASin ja yo-talosäätiön valtuuskuntien jäsenistä. Myös Tamyn kulttuurijaosto ja valiokunnat käynnistävät toimintaansa.

Kumppanillamme Opiskelijan Tampere ry:llä on suurimpina haasteinaan edessä toiminnanjohtajan rekrytointi. Digimarkkinoinnin edelläkävijät ja muuten vaan uteliaat: katsokaa hakuilmoitus OT:n nettisivuilla.

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös