Ystäviä ja yhteisöllisyyttä

Ystäviä ja yhteisöllisyyttä

Olen toiminut tämän vuoden Tamyn hallituksessa varapuheenjohtajana, sekä vastannut opiskelijoiden terveysasioista, Tamyn talousasioista sekä kuntapoliittisesta vaikuttamisesta.

Varapuheenjohtajana olen päässyt toimimaan puheenjohtajan oikeana kätenä kaikissa mahdollisissa asioissa. Käytännössä olemme johtaneet Tamyn toimintaa eteenpäin yhdessä pääsihteerin kanssa. Kun puheenjohtaja on ollut estyneenä, olen vetänyt kokouksia ja hallituksen yhteisiä tapaamisia. Olen myös vastannut hallituksen ryhmäyttämisestä ja virkistäytymisestä, kaikenlaista on tullut tehtyä: taukojumpista hallituksen yhteiseen kämppäapproon.

Talousvastaavana olen johtanut Tamyn talousvaliokunnan toimintaa yhdessä pääsihteerin kanssa. Muun muassa sijoitusstrategian päivittäminen, tilinpäätöksen ja talousarvion tarkastelu ovat olleet todella mielenkiintoisia ja opettavaisia haasteita tässä hommassa.

Terveysasioissa olemme seuranneet YTHS:n tilannetta niin paikallisesti Tampereen yksikön osalta kuin sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistuksessakin yhdessä sosiaalipoliittisen asiantuntijamme Olga Haapa-ahon kanssa. Lisäksi olen päässyt käymään YTHS:n valtuuskunnan kokouksessa.

Tyypillinen työpäivä Tamyn hallituksessa on koostunut palavereista työntekijöidemme ja toisten hallituksen jäsenten kanssa, yhteydenpidosta sidosryhmiin, kokouksista, opiskelijoiden auttamisesta haastavissa kysymyksissä, sähköposteihin vastaamisesta ja Suomen Ylioppilaskuntien liiton kanssa toimimisesta. Tamyn hallitustyöskentelyssä olen oppinut paljon muun muassa itseni ja muiden johtamisesta, projektityöskentelystä, ryhmätyötaidoista, esiintymisrohkeudesta ja tietotekniikkataidoista. Näitä kaikkia oppeja voin varmasti hyödyntää tulevaisuuden työelämässäkin.

Hienoa ylioppilaskuntatoiminnassa on ollut edunvalvonnalliset onnistumiset, kuten esimerkiksi opintotuen huoltajakorotuksen läpimeno ja YTHS:n laajentuminen AMK-opiskelijoille. Parasta on ollut Tamyn lämmin työyhteisö, ja mahtavat ystävät, joita olen saanut hallituskavereistani. Meistä on tämän vuoden aikana hitsaantunut tosi tiivis porukka, jota tulee varmasti ikävä tämän vuoden jälkeen.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös