Tapahtumakalenteri

Legendaariset Vappuviikot – Bosan Wappu Road Trip 2018

MITÄ: Bosan bussikierros Tampereen lähiseuduilla
MISSÄ: Ympäri Pirkanmaata
MILLOIN: Lauantaina 21.4. lähtö klo 13 Tampere-talolta
MITÄ MAKSAA: 17€ Bosan jäsenille 20€ ei-jäsenille. Hinta sisältää bussikuljetukset, matkajuomaa, ruokailun ja viihdettä matkan aikana sekä jatkot!
DRESSCODE: Haalarit ja hulvatonta vappumeininkiä!
ILMOITTAUTUMINEN: https://goo.gl/forms/Ssn8GAugi0xoqtw12

Oletko valmis vuoden Bosamaisimmalle tripille, eli vanhalle kunnon Wappu Road Tripille? Taattua Wappumeininkiä löytyy tältä reissulta tänäkin vuonna, kun sadat opiskelijat ahdataan busseihin Tampere-talolla ja viedään maakuntamatkalle Pirkanmaalle kiertämään Mansesterin alusseutuja.

Reissun matkakohteet paljastetaan vasta bussissa, mutta matkalla tulee olemaan pysähdyspaikkoja, jossa voi nauttia paikallisten anniskeluravintoloiden antimia. Lisäksi yhteistyökumppanimme Saimaan Juomatehdas ja Redbull varmistavat, ettei jano yllätä bussimatkankaan aikana. Suositeltavaa on kuitenkin varautua myös omilla juomilla, mikäli sattuu olemaan kovakin loppasuu. Noin puolessa välissä matkaa tarjoillaan lämmin ruoka ja matkan aikana on myös mahdollisuus maistella Bosan omia panotuotteita.

Tapahtuma on edellisinä vuosina ollut todella suosittu, joten kannattavaa on hankkia lippunsa tälle reissulle mahdollisimman pian. Lipunmyyntiständit löytyvät Tampereen yliopiston Linna-rakennuksesta ja TAMKin B-osan aulasta 9.4. KLO 10.00-14.00 ja tämän jälkeen jäljelle jääneet tiketit kaupataan netissä tähän tapahtumaan ilmestyvän linkin kautta.

Aikataulusta huolestuneille: matka kestää noin klo 20 asti, jonka jälkeen meno jatkuu jatkobileillä matkan aikana ilmoitetussa paikassa.

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/784017281808457/

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös