Tapahtumakalenteri

Järjestöstartti

Tervetuloa Järjestöstarttiin 30.1.2018!

Nyt tehdään isosti: TTYY:n ja Tamyn yhteisestä Järjestöstartista tulee Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen suuri järjestökoulutus – 400 osallistujaa, 30 kouluttajaa, 15 koulutusta. Tervetuloa mukaan!

Järjestöstartti on kaikkien TTYY:n ja Tamyn kilta-, ainejärjestö- ja kerhotoimijoiden yhteinen koulutus- ja illanviettotapahtuma, joka korvaa perinteikkäät TTYY:n Kiltakoulutuspäivän + Kiltagaalan sekä Tamyn Suuren Järjestöpamauksen. Kyseessä on paitsi erinomainen tilaisuus kouluttautua omalla sektorillaan ja saada tietoa, myös ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua molempien yliopistojen muihin järjestötoimijoihin.

Koulutuksia on tarjolla monipuolisesti eri toimenkuville, yhteensä noin 15 erilaista, ja ne järjestetään TTY:n kampuksella Hervannassa klo 12-17. Iltaa päästään puolestaan viettämään keskustassa Pakkahuoneella ja Klubilla klo 19 alkaen. Ennen iltaohjelmaa halukkailla on mahdollisuus myös osallistua ohjatulle tilakierrokselle TTY:llä. Osallistujille on tarjolla bussikyydit Tampere-talolta Hervantaan ennen koulutuksia sekä Hervannasta Pakkahuoneelle ennen iltaohjelmaa.

Ilmoittautuminen aukeaa 15.12. ja on auki tammikuulle. Tarkempi ohjelma julkaistaan ennen ilmoittautumisen alkua. Varaathan jo nyt 30.1.2018 kalenteristasi!

Tapahtuma on maksuton.

Pian alkaa järjestövuosi 2018, viimeinen erillään ♥

#järjestöstartti18

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös