Tapahtumakalenteri

NääsPeksin improvisaatiokurssi

NääsPeksin improvisaatiokurssi on tulee taas keväällä 2018!

Improkurssilla käydään läpi improvisaation ja esiintymisen perusteita käytännönläheisesti turvallisessa ympäristössä tulevien parhaiden ystäviesi kanssa.

Improkurssille voi osallistua kuka tahansa lähtötasoon katsomatta. Erityisesti kurssia kuitenkin suositellaan niille, joilla ei improvisaatiokokemusta vielä ole. Jos improvisaatiosta ja/tai improesittäytymisestä on jo jonkin verran kokemusta, niin lähde suoraan NääsImpron toimintaan mukaan!

Improvisaatiokurssin vetäjänä toimii Janne 3. Järvinen, joka oli viime vuoden NääsPeksin ohjaaja sekä viimeisimmän NääsPeksin improvisaatiokurssin vetäjä. Janne toimii myös muutamissa Tampereen improvisaatioryhmissä, joten tietoa ja taitoa löytyy!

Kurssin tunnit kestävät 3 tuntia ja ne tullaan pitämään TTY:n Kampusareenan auditoriossa. Ensimmäinen tunti pidetään 5.3 klo 17, jonka jälkeen ryhmä kokoontuu kerran viikossa kerran viikossa kahden kuukauden ajan treenaamaan samaan aikaan, maanantaisin klo 17.

Kurssille ilmoittautuminen maksaa 5 euroa NääsPeksin jäsenille ja muille 10 euroa. NääsPeksin 1:n euron jäsenyyden voi maksaa ensimmäisellä tunnilla tai nettikaupassa www.naaspeksi.fi/kauppa. Kurssille mahtuu 20 ihmistä, ja kurssile ilmoittaudutaan Juho Mäntysaarelle, juho.mantysaari@atostek.fi viimeistään 25.2 klo 23:59.

Improvisaatio on loistava mahdollisuus päästä purkamaan höyryjä, kehittämään esiintymistaitoa sekä oppimaan nopeaa päätöksen tekoa. Älä jätä tilaisuutta, vaan lähde rohkeasti mukaan!

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös