Tapahtumakalenteri

Päivällinen Tamyn hallituksen kanssa – hallitusinfo

Sinustako Tamyn hallituksen jäsen vuodelle 2018? Mitä hallitustoiminta on? Mihin kaikkeen hallituksessa pääsee vaikuttamaan? Tule kuulemaan vastaus näihin ja moniin muihin kysymyksiin!

Päivällinen Tamyn hallituksen kanssa –tapahtuma kerää vuoden 2017 hallituslaiset ja hallitustoiminnasta kiinnostuneet yhden pöydän ääreen nauttimaan maittavasta illallisesta ja vaihtamaan ajatuksia hallitustoiminnasta. Tapahtuma järjestetään tiistaina 21.11. klo 17.00 alkaen Juvenes Frenckell & Piha –ravintolassa. Saavu paikalle vaikket vielä tietäisikään Tamyn hallituksen olevan sinulle oikea paikka – infossa pääset kuulemaan tämän vuoden hallituslaisten näkemyksiä ja mitä tehtäviä konkreettisesti eri pestien taakse kätkeytyy.

Tapahtuma on osallistujille ilmainen, eli nyt on mahdollisuus päästä illallistamaan ylioppilaskunnan piikkiin!

Haku ylioppilaskunnan hallitukseen on auki nyt ja päättyy 3.12. Hakuajan päätymisen jälkeen 4.12. kaikille hakijoille järjestetään ehdokaspaneeli, ja uusi hallitus valitaan edustajiston kokouksessa 5.12. Lisätietoja hausta saat osoitteesta www.tamy.fi/hallitushaku.

Jos olet kiinnostunut hallitukseen hakemisesta muttet pääse infotilaisuuteen, ei hätää – hallitushaun prosessi esitellään myös nettisivuilla. Lisäksi nettisivuiltamme löydät istuvan hallituksen yhteystiedot, ja hallituslaisiin voi olla suoraan yhteydessä mikäli kysyttävää tulee mieleen. Seuraa hallituksen esittäytymistä myös Tamyn Instagram-tililtä (@TamyTampere) ja Tamyn blogista.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös