Tapahtumakalenteri

Legendaariset Vappuviikot – UtaSportin Sankarisitsit

”Sankari on kansanperinteessä ja kirjallisuudessa usein tarinan päähahmo eli protagonisti, joka edustaa yleensä positiivisia arvoja. Sankariksi kutsutaan myös muita hahmoja, jotka tekevät huomattavia urotöitä. Sankari eroaa tavallisesta hahmosta poikkeuksellisten kykyjensä, onnensa tai rohkeutensa vuoksi, joiden avulla hän yltää sankarillisiin tekoihin. Sankarin vastustajaa kutsutaan antagonistiksi, ja hän on puolestaan tarinan konna.” (lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Sankari)

Tiistaina 17.4. tuttu Klubi57 täyttyy oman elämänsä sankareista, kun UtaSport järjestää kevään päräyttävimmät sitsit! Saavu paikalle supersankarina, urheilusankarina tai synttärisankarina – kaikki sankaruuden ilmentymät ovat juhlimisen arvoisia. On kuitenkin ymmärrettävää myös tuntea olevansa enemmänkin ’tarinan konna’. Mikäli näin on, olet myöskin erittäin tervetullut sitsaamaan sankareilta luulot pois.

Sitsit alkavat klo 19:00 – älä myöhästy. Klubi57 palvelee sankareita (ja konnia) jatkojen muodossa myöhään yöhön asti, eli jatkoille siirtymisestä ei tarvitse huolehtia.

Sitseille ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 28.3. klo 10:00. Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu osoitteessa www.utasport.fi/kauppa/. Valittavana kasvisruoka tai vegaani ruoka, juomana viini tai alkoholiton. Alkoholillinen menu kustantaa 15e, alkoholiton 13e.

Sitsit on suunnattu UtaSportin jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, suosittelemme ainaisjäsenyyden (20e) lunastamista. Jäsenenä olet tervetullut UtaSportin jaostotoimintaan sekä monipuolisiin lajikokeiluihin. Voit ostaa ainaisjäsenyyden tai heinäkuun loppuun asti voimassa olevan kausijäsenyyden (5,10e) verkkokaupassamme osoitteessa www.utasport.fi/kauppa/.

Ei muuta kun viitat niskaan ja sitsaamaan!

MITÄ: UtaSportin SANKARISITSIT
MISSÄ: Klubi57, Pinninkatu 57
MILLOIN: Tiistaina 17.4. klo 19:00 alkaen
MITÄ MAKSAA: Alkoholillinen 15e, alkoholiton 13e (jatkot sisältyvät hintaan)

Yhteistyössä: Naamiaismaailma

https://www.facebook.com/events/347319575777375/

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös