Tapahtumakalenteri

SYY-Tampere ry:n TyöllistymisTornado

SYY- Tampere järjestää maanantaina 9. huhtikuuta kello 14:15 alkaen Yliopiston Päätalolla ja y- kampuksen tiloissa työelämätapahtuman politiikan tutkimuksen, hallintotieteiden, yhteiskuntatutkimuksen ja muiden yhteiskunta-alojen opiskelijoille. Monia opiskelijoita mietityttää tulevaisuuden työelämä ja mielessä saattaa pyöriä ”mikä minusta tulee isona”- kysymys. Myös oman osaamisen markkinointi ja tunnistaminen voi olla haasteellista.

TyöllistymisTornadossa pääset harjoittamaan ja tunnistamaan taitojasi jommassakummassa kahdesta (2) eri workshopista. Lisäksi iltapäivän paneelissa kuulet ajankohtaisia vinkkejä sekä ura- ja työllistymistarinoita niin hallintotieteen, politiikan tutkimuksen kuin yhteiskuntatutkimuksen ammattilaisilta.

WORKSHOPIT:

Hakijasta tekijäksi-taitovalmennus
Y-KAMPUKSEN TILAT: 14.15 – 15.15
Y-Kampuksen Hakijasta tekijäksi-taitovalmennus, jossa keskitytään oman osaamisen tunnistamiseen, tuikitärkeiden tulevaisuuden työelämätaitojen vahvistamiseen sekä verkostojen rakentamiseen.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetyt ry:n LinkedIn-osaamiskoulutus PÄÄTALO D11: 14.15 – 15.15
Tule paikalle hieromaan LinkedIn-tilisi minttiin! Täyden hyödyn saamiseksi on suositeltavaa, että teet itsellesi tilin jo kotona, mutta pakollista se ei ole. Nappaa mukaan läppäri/puhelin/muistiinpanovälineet! Koulutuksen pitää YKAn opiskelija-asiamies Jaakko Kalske.

POIKKITIETEELLINEN TYÖELÄMÄPANEELI
PÄÄTALO D11 16.30 – 18.00

Panelistit:
Samuli Ojala, viestintäharjoittelija Finpro & Business Finland (politiikan tutkimus)
Johanna Liljeroos, tutkimusapulainen, Tampereen yliopisto (hallintotieteet)
Muut panelistit ilmoitetaan myöhemmin!

Tule ihmeessä itse siis paikan päälle 9.4 ja kutsu kanavasi opiskelijat mukaan!

https://www.facebook.com/events/168202190498061/

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös