Tapahtumakalenteri

Tampereen yliopiston laulajat pienyhtyeineen: Tähti suurempi muita

Tampereen yliopiston laulajat (TYL) järjestää perinteisen joulukonserttinsa tänä vuonna kotiyliopistonsa juhlasalissa keskiviikkona 12.12.2018 kello 19 alkaen.

Ohjelmistoltaan monipuolisessa a cappella ‑konsertissa on mukana koko kuoron esittämien joululaulujen lisäksi kappaleita kuorolaisista koostuvilta lauluyhtyeiltä. TYL johdattelee kuulijansa joulun tunnelmaan sekä joulun rauhasta ja ensimmäisestä jouluyöstä kertovin sävelin että hilpeää ja riemukasta joulutunnelmaa tarjoilevin tarinoin.

Konsertissa kuullaan joulunajan musiikkia sekä suomalaisilta että kansainvälisiltä säveltäjiltä Mikko Sidoroffista Bob Chilcottiin. Mukana on myös joululauluja 100-vuotisjuhlavuottaan viettävistä Virosta ja Latviasta. Tylliläiset toivovat, että konsertista lähtiessään kuulijoilla olisi hymyn saattelema iloinen ja rauhallinen joulutunnelma.

Tampereen yliopiston laulajat on vuonna 1964 perustettu, noin 60 nuoresta laulajasta koostuva sekakuoro. Pääasiassa Tampereen yliopiston opiskelijoista koostuvaa joukkoa yhdistää rakkaus musiikkiin ja erityisesti laulamiseen. Harkituista konserttikokonaisuuksista ja raikkaasta soinnista kiiteltyä kuoroa on vuodesta 2010 alkaen johtanut musiikin maisteri Päivi Liimola.

Tampereen yliopiston laulajat pienyhtyeineen: Tähti suurempi muita -konsertti Tampereen yliopiston juhlasalissa keskiviikkona 12.12.2018 kello 19.00. Väliajalla glögitarjoilu.

Liput konserttiin 10/8 euroa ovelta tai ennakkoon kuorolaisilta. Muusta ennakkolipunmyynnistä tiedotetaan kuoron netti- ja Facebook-sivuilla.

Lisätiedot: Sanna Majaniemi, markkinointivastaava (tyl.markkinointi@gmail.com) ja Oona Kantola, puheenjohtaja (tyl-pj@uta.fi)

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös