Tapahtumakalenteri

Legendaariset Vappuviikot: WappuMättöRundi

Wapun makein tapahtuma, WappuMättöRundi, on täällä taas kaikille opiskeleville herkkupepuille! Kerää siis kaverisi kasaan ja lähtekää vetämään Wapun kovin sokerihumala kiertämällä kahviloita ja herkuttelemalla. Mättäminen on opiskelijaystävällistä, sillä kahvilat tarjoavat suussasulavia tarjouksia. Tule syömään itsellesi Wapun paras morkkis!

Rundille osallistuvat ansaitsevat suorituksestaan haalarimerkin – ensikertalaiset suloisen NamiMuffinssin ja toista kertaa osallistuvat herkullisen MättöMuffinssin. Kolmatta kertaa kiertävät veteraanit saavat palkinnoksi sokerioveristään mahtavan DiabetesMuffinsin. Ensimmäistä merkkiä suorittavat keräävät kuusi (6) leimaa passiinsa ja toista kertaa osallistuvat, Mättömuffinssin tavoittelijat haastetaan kahdeksan (8) leiman keräämiseen ja veteraanit taistelevat tiensä voittoon yhdentoista (11) leiman keräämisellä.

Rundipassi kustantaa vain vaivaiset neljä ja puoli euroa! Ilmoittautuminen alkaa ti 3.4. klo 12.00. Huhutaan, että liput riistetään tänä vuonna käsistä!

MITÄ: kahvilakierros
MISSÄ: yliopiston läheisyydessä, keskustassa
MILLOIN: ti 24.4.2018 12-19
MITÄ MAKSAA: rundipassi 4,50€ + herkkukulut
KENELLE: KAIKKI opiskelijat

Tiistaina saat lippua vastaan passin, jossa on ilmoitettu kahviloiden ja muiden pisteiden tarjoukset, kartta, jossa on tarkemmat sijainnit sekä muistutukset vaadittavista leimamääristä. Tapahtuman aloitus- ja lopetuspaikkana toimii Virta-rakennuksen 1. kerroksen aula (Åkerlundinkatu 5).

Tapahtuma alkaa porrastetusti klo 12-13 ja päättyy kello 19.00. Lippuja myydään kolmella eri lähdöllä klo 12.00, 12.30 ja 13.00. Voit kuitenkin lähteä liikkeelle myös myöhemmin, kuin lippuusi merkittyyn aikaan.Kerättyäsi ilmoittamaasi merkkiin vaadittavat leimat (6, 8, tai 11), palaa takaisin aloituspaikkaan. Täytettyä passia vastaan saat palkinnoksi upean haalarimerkin!

Muista laittaa haalarit jalkaan ;) Liity mukaan FB- tapahtumaan tästä ja ota seurantaan instagram!

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös