Uutiset

Edunvalvonnan voitot ja tappiot: Lukukausimaksut

Edunvalvonnan voitot ja tappiot -sarjassa palaamme vuoteen 2015, jolloin Tamy ja koko suomalainen ylioppilasliike koki takaiskun maksuttoman koulutuksen puolustamisessa. Sipilän hallitus päätti asettaa kaikkiin yliopistoihin lukukausimaksut EU- ja ETA-maiden ulkopuolisille opiskelijoille.

Lue lisää

Kesän aukioloajat ja vappu

[FIN/ENG] Tamyn palvelutoimisto on suljettuna vappu-viikon 30.4.-4.5. Vappuviikon jälkeen siirrymme palvelutoimiston osalta kesäaikatauluihin, eli toimisto on auki 8-11 ja 12-14. Takaisin normaaliin palaamme 1.8.

Lue lisää

Tamyn toiminta-avustukset on nyt päätetty!

Tamyn hallitus päätti kokouksessaan 12.4.2018 Tamyn piirissä toimiville järjestöille jaettavista toiminta-avustuksista. Vuoden 2018 ainejärjestöjen ja tiedekuntajärjestöjen avustuksiin oli varattu 28 788 euroa ja harrasteyhdistysten avustuksiin 10 485 euroa. Toiminta-avustuksia myönnetään yhdistyksen toteutuneen ja suunnitellun toiminnan perusteella. Toiminta-avustuksia myönnettäessä yhdistyksen toimintaa verrataan muiden toiminta-avustusta järjestöjen toimintaan. Järjestöjen pisteytykset ja summat löytyvät liitteenä olevista taulukoista. Lisätietoa toiminta-avustusprosessista […]

Lue lisää

Konsistorin väliaikainen puheenjohtaja valittu – Tamy kummeksuu valintaprosessia

Uuden yliopiston konsistorin väliaikaiseksi puheenjohtajaksi valittiin tiistaina johtamiskorkeakoulun dekaani Antti Lönnqvist ja konsistorin kokousvalmistelijaksi Kirsi Reiman. Paljon onnea Antti ja Kirsi! Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä uuden yliopiston koulutuksen kehittämisessä ja muissa akateemisissa asioissa. Konsistori aloittaa toimintansa ensi viikolla ja käsittelee mm. tutkinto-ohjelmien jakautumista tiedekuntiin. Tamy kuitenkin hämmästelee tapaa, jolla Tampereen korkeakoulusäätiön hallitus hoiti konsistorin väliaikaisen […]

Lue lisää

Yhdistymisen esiripun takana

Ikkunoista ja ovista jo kuulutellaan, että Tampere3 aloittaa uutena korkeakouluyhteisönä 1.1.2019! Tampere3 eli Tampereen korkeakoulusäätiö toimii säätiöyliopistona ja tulee toimimaan myös Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Osana korkeakouluyhteisöä aloittaa myös uusi ylioppilaskunta, jossa yhdistyvät Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy sekä Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta TTYY.

Lue lisää

Edunvalvonnan voitot ja tappiot -kampanja käynnistyi!

Tamy juhlistaa viimeistä vuottaan muistelemalla sen pitkän historian varrella tekemää työtä opiskelijoiden edunvalvonnan eteen, oli työ sitten tuottanut tulosta tai ei. Huhtikuussa perehdymme Tamyn edunvalvontatyöhön koulutuksen parissa.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös