Uutiset

Brändikoordinaattoriksi on valittu Rosa Lehtinen!

Rosa tulee luomaan uuden ylioppilaskunnan brändiä yhdessä opiskelijayhteisöjen, ylioppilaskuntien ja ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi jäsenkyselyn teettäminen, visuaalisen materiaalin hankinta, brändityön jalkauttaminen ja uusien sometilien teko.

Rosa opiskelee TaY:lla pääainettaan markkinointia ja TTY:llä sivuaineena tietojohtamista. Takana ovat myös kahden vuoden arkkitehtuuriopinnot TTY:llä.

”Odotan innolla Tampereen ylioppilaskuntien brändikoordinaattorina aloittamista. Ylioppilaskuntien yhdistymisprojektissa mukana ovat itselleni kaksi tärkeää opinahjoa, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen yliopisto. Uskon, että kokemukseni molemmista yliopistoista ja opiskelijakulttuureista ovat suuri etu tässä yhdistymisprojektissa. Toivon, että uuden ylioppilaskunnan brändi on yhtenäinen ja kiteyttää yhdistymisen ydinhyödyt opiskelijan näkökulmasta. Mahtavaa päästä vaikuttamaan siihen, miltä vuoden vaihteessa näyttää Suomen toiseksi suurin ylioppilaskunta!”, kommentoi Rosa tunnelmistaan koordinaattorin tehtävien alkaessa.

Toivotamme Rosalle antoisaa vuotta brändin luomisen parissa!

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös