Uutiset

Ehdota Tamyn kunnia- ja ansiomerkeillä palkittavia!

Ylioppilaskunnan viimeinen vuosi tuo mukanaan viimeiset koskaan jaettavat Tamyn kunnia- ja ansiomerkit! Molempia tunnustuksia jaetaan ylioppilaskunnan viimeisillä vuosijuhlilla marraskuussa ja nyt kesällä kaikilla on mahdollisuus tehdä esityksiä potentiaalisista merkkien saajista. Tamyn historiatyöryhmä käsittelee tulleet ehdotukset, jonka jälkeen päätökset palkittavista tekevät kunniamerkkien osalta edustajisto, ansiomerkkien osalta hallitus. Katso kunnia- ja ansiomerkkien kriteerit alta ja jätä ehdotuksesi perusteluineen oheisen lomakkeen kautta 31.8.2018 mennessä.

https://goo.gl/forms/xWbsW2T3Xpa4JUA92

Ylioppilaskunnan kunniamerkki voidaan antaa kunnian- tai kiitollisuudenosoituksena henkilölle, joka on toiminnallaan tai erittäin merkittävällä teollaan edistänyt laaja-alaisesti ylioppilaskunnan pyrkimyksiä. Kunniamerkki myönnetään edustajiston päätöksellä hallituksen esityksestä.

Ylioppilaskunnan ansiomerkki voidaan antaa tunnustuksena sellaiselle entiselle tai nykyiselle ylioppilaskunnan jäsenelle tai ylioppilaskuntaa lähellä olevalle henkilölle, joka on ansioitunut erityisellä tavalla ylioppilaskunnan tai sen piirissä toimivan järjestön toiminnassa. Ansiomerkin myöntämisestä päättää hallitus.

Lisätietoja voi tiedustella osoitteesta esko.nieminen@tamy.fi.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös