Uutiset

Haussa rastinpitäjiä Fuksisuunnistukseen!

Syyskuun 12. päivä Tampereen keskustan valtaavat Tamyn ja TTYY:n fuksit uuden Fuksisuunnistuksen merkeissä! Fuksisuunnistus yhdistää Tamyn Kaupunkisuunnistuksen sekä TTYY:n FuksiWundeRunden. Nyt haussa on rastinpitäjiä Fuksisuunnistukseen!

Tapahtuman lähdöt ajoittuvat aikavälille 16-18 ja fuksien tulee palata maaliin klo 21 mennessä, eli rastien tulisi olla auki klo 16-21. Rasteja on yhteensä 50 kappaletta, ja valinnassa huomioidaan ilmoittautumisjärjestys. Rastinpitäjien valinnassa suositaan ensisijaisesti ylioppilaskuntien piirissä toimivia yhdistyksiä. Valituille järjestöille ilmoitetaan paikkojen täytyttyä. Vaikka ilmoittautuminen menee formin mukaan läpi, se ei takaa rastipaikkaa sitovasti! Valinnat tekevät Tamyn ja TTYY:n tapahtumasektori.

Rasti-ideaa miettiessänne huomioikaa se, että rastin tulee olla neljän henkilön suoritettavissa Tampereen keskustassa. Rastin tulisi myös olla suhteellisen nopeasti suoritettavissa, sekä hyvän maun mukainen. Kiitokseksi Rastin pitämisestä järjestöstä 2 henkilöä pääsee jatkobileisiin Pakkahuoneelle, jossa rastinpitäjille on ruokatarjoilu.

Tamyn järjestöjen ilmoittautumislinkki: https://goo.gl/forms/GrhA5Ejjb1vlXuX82

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös