Uutiset

Hae meille hallinto- ja talouskoordinaattoriksi!

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta eli tuttavallisemmin Tamy on 11 100 opiskelijan palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Haemme nyt innostavaan, joustavaan ja iloiseen joukkoomme:

Hallinto- ja talouskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen

Hallinto- ja talouskoordinaattori palkataan lisäresurssiksi vuoden loppuun tukemaan uuden ylioppilaskunnan talous- ja yleishallinnon rakentamista. Tehtävään kuuluu hallinnollisten prosessien kehittäminen ja toimijoiden kouluttaminen niistä, ostopalveluiden kokonaisuuden kartoittaminen ja mahdollisten kilpailutusten valmistelu sekä hankintojen toteuttaminen. Lisäksi koordinaattori vastaa toimitilaan liittyvistä kysymyksistä.

Lisäksi koordinaattori tukee ylioppilaskunnan asiakirjahallintaa vastaten EU-tietosuoja-asetuksen soveltamisesta, Tamyn arkiston loppuunsaattamisesta toimistosihteerin kanssa sekä tuen antamisesta ylioppilaskunnan toimintasektoreille uuden ylioppilaskunnan tiedostohallintaan siirtymisessä.

Koordinaattori tulee toimimaan osana talous- ja yleishallinnon sektoria. Tehtävään kuuluu myös sektorin työntekijöiden sijaistamista ja tukemista. Tämä sisältää elo-syyskuussa opiskelijoiden asiakaspalvelua toimistosihteerin kanssa, taloussihteerin sijaistamista äkillisissä poissaolotilanteissa ja hänen työparinaan toimimista taloushallinnon rakentamisesa sekä pääsihteerin sijaisena toimimista vapaiden aikana.

Etsimämme henkilö haluaa oppia uutta ja on palvelualtis toimiston sisällä ja ulkopuolella. Koordinaattorin työnkuvaa voidaan muokata henkilön toiveiden mukaisesti esimerkiksi painottumaan talouteen tai hallintoon. Tehtävä sopii myös vastavalmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta hallinnollisista ja taloudellisista työtehtävistä
  • Hyviä tiedonhakutaitoja ja järjestelmällistä työotetta
  • Oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja ja kehittämiskykyä

Eduksi luetaan:

  • EU-tietosuoja-asetuksen tuntemus
  • Asiakirjahallinnon ja arkistoinnin kokemus
  • Taloushallinnon kokemus

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja joustavassa työympäristössä. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko) ja siitä maksetaan 1912,92 euroa/kk peruspalkkaa. Lisäksi ansiotasoa nostavat kokemus- ja koulutuslisät. Pääsihteerin sijaistamispäivistä maksetaan laskennallinen korvaus. Työsuhteessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimusta.  Kattaviin työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa lounas- ja virikesetelit ja lyhennetty kesätyöaika.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Tampereen ylioppilaskunnan hallitukselle viimeistään 4.4.2018 klo 16 mennessä sähköisesti osoitteeseen hakemukset@tamy.fi. Hakemuksia ei palauteta. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka pidetään viikon 15 alkupuolella. Päätös valittavasta henkilöstä tehdään hallituksen kokouksessa 12.4.2018 ja valittavan henkilön toivotaan aloittavan työnsä mahdollisimman pian.

Yhdenvertaisuus on Tamyn keskeinen arvo. Toivomme hakijoiksi eri taustaisia ja sukupuolisia hakijoita.

Ota yhteyttä kuullaksesi tehtävästä lisää:

Sanni Pietilä, pääsihteeri (tavoitettavissa 3.4. alkaen)

paasihteeri@tamy.fi

0503612854

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös