Uutiset

Hae meille sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi!

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta eli tuttavallisemmin Tamy on 11 100 opiskelijan palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Haemme nyt innostavaan, joustavaan ja iloiseen joukkoomme:

Sosiaalipoliittista asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Sosiaalipoliittisen asiantuntijan tehtäviin kuuluu opiskelijoiden edunvalvonta ja edustaminen ylioppilaskunnan sidosryhmissä, sosiaalipoliittisten asioiden valmistelu ja esittely ylioppilaskunnan hallitukselle sekä esittelyyn liittyvät suunnittelu- ja toimeenpanotehtävät, opiskelijoiden toimeentulon, terveyden, asumisen, hyvinvoinnin ja yhdenvertaisuuden edistäminen ja näihin liittyvän neuvonnan antaminen opiskelijoille. Tehtäviin kuuluvat myös Tamyn kunnallispolitiikkaan, liikuntaan ja ympäristöasioihin liittyvien asioiden koordinoiminen ja kehittäminen. Lisäksi sosiaalipoliittinen asiantuntija toimii ylioppilaskunnan pääasiallisena häirintäyhdyshenkilönä.

Tamperelaiset ylioppilaskunnat yhdistyvät 1.1.2019. Valittava henkilö pääsee suunnittelemaan ja kehittämään uuden ylioppilaskunnan sosiaalipoliittisen toiminnan ja edunvalvonnan kokonaisuuksia. Ylioppilaskuntien yhdistymisen vuoksi tehtävänkuva saattaa muuttua vuodenvaihteessa painotuksiltaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • asiantuntemusta sosiaalipolitiikan edunvalvonnasta ja etuuksista, etenkin asumisen, toimeentulon ja terveyden kysymyksissä
  • vankkoja yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • kiinnostusta toimia häirintäyhdyshenkilönä
  • halua kehittää sosiaalipoliittista edunvalvontaa ja toimintaa uuteen ylioppilaskuntaan sekä joustavuutta oman tehtävänkuvan suhteen
  • opiskelijaliikkeen toiminnan tuntemista

Lisäksi arvostamme:

  • paikallisen ja valtakunnallisen päätöksenteon tuntemista sekä olemassa olevia verkostoja
  • kokemusta vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista
  • sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua ja englanninkielen taitoa

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja joustavassa työympäristössä. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko) ja siitä maksetaan 1912,92 euroa/kk peruspalkkaa. Lisäksi ansiotasoa nostavat kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimusta.  Kattaviin työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa lounas- ja virikesetelit ja lyhennetty kesätyöaika.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Tampereen ylioppilaskunnan hallitukselle viimeistään 11.3.2018 mennessä sähköisesti osoitteeseen hakemukset@tamy.fi. Hakemuksia ei palauteta. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka pidetään 13.3. ja 14.3.2018. Tehtävään valittavan toivotaan aloittavan työt viikolla 12.

Yhdenvertaisuus on Tamyn keskeinen arvo. Toivomme hakijoiksi eri taustaisia ja sukupuolisia hakijoita.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Sanni Pietilä, pääsihteeri

paasihteeri@tamy.fi

0503612854

Olga Haapa-aho, sosiaalipoliittinen asiantuntija

sopoasiantuntija@tamy.fi

050 361 2846

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös