Uutiset

Hae Tamyn viestintäasiantuntijaksi!

Miltä kuulostaisi tehdä viestintää organisaatiossa, joka on juuri aloittanut 93. ja viimeisen toimintavuotensa? Tampereen yliopiston ylioppilaskunta eli tuttavallisemmin Tamy on 11 100 opiskelijan palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Haemme nyt innostavaan, joustavaan ja iloiseen joukkoomme:

Määräaikaista viestintäasiantuntijaa 12.2. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viestintäasiantuntijan tehtäviin kuuluvat Tamyn viimeisen vuoden viestinnän sisällön suunnittelu ja toteuttaminen sekä edunvalvonnan voitot ja tappiot –viestintäkampanjan vetäminen. Tämän lisäksi hän koordinoi ja tukee ylioppilaskunnan edunvalvontaviestintää. Tarpeen mukaan viestintäasiantuntija osallistuu erilaiseen päivittäiseen ja ylioppilaskuntien yhdistymiseen liittyvään viestintään sekä taittaa ylioppilaskunnan julkaisuja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • työkokemusta viestinnän tehtävistä ja taitto-osaamista
  • innostunutta ja oma-aloitteista otetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • näkemyksellisyyttä toteuttaa onnistuneita viestintäkampanjoita sekä tehdä innostavaa edunvalvontaviestintää

Lisäksi arvostamme:

  • itsenäisyyttä, idearikkautta ja luovuutta
  • Tamyn viestinnän kokonaisuuden tuntemusta
  • graafista osaamista

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä energisessä ja innostavassa työympäristössä. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opintojen loppuvaiheen opiskelijalle, sillä viestintäasiantuntijan työaika on 30 tuntia viikossa ja se on joustava. Työsuhde on määräaikainen 14.12.2018 asti. Määräaikaisuuden peruste on väliaikainen tarve lisäresurssille. Tehtävästä maksetaan 1 530,34 euroa/kk peruspalkkaa sekä lisäksi ansiotasoa nostavat kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimusta.  Kattaviin työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa lounas- ja virikesetelit.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Tampereen ylioppilaskunnan hallitukselle viimeistään 23.1.2018 mennessä sähköisesti osoitteeseen hakemukset@tamy.fi. Hakijoille suositellaan Tamyn toimintasuunnitelman huomioimista hakemuksen laadinnassa. Hakemuksia ei palauteta. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään 29.1. ja 31.1.2018.

Lisätietoja tehtävästä:

Sanni Pietilä, pääsihteeri

paasihteeri@tamy.fi

0503612854

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös