Uutiset

Haemme projektisihteeriä tuottamaan uuden ylioppilaskunnan ensimmäisen tapahtuman!

Tamperelaiset ylioppilaskunnat TTYY ja Tamy yhdistyvät uudeksi ylioppilaskunnaksi vuodesta 2019 alkaen. Ylioppilaskunnasta tulee Suomen toiseksi suurin ylioppilaskunta, johon kuuluu noin 17 500 opiskelijajäsentä ja 150 järjestöä.

Oletko luova, aikaansaava, helposti innostuva ja muita innostava? Oletko järjestänyt suuria opiskelijatapahtumia luottamus- tai työtehtävissä? Haemme projektisihteeriä tuottamaan ja ideoimaan uuden ylioppilaskunnan ensimmäisen tapahtuman. Tarkoituksena on järjestää näyttävä tapahtuma, johon osallistetaan laajasti järjestöjä, esitellään uuden ylioppilaskunnan ensimmäisen vuoden suunnitelmia sekä paljastetaan ylioppilaskunnan brändi ja visuaalinen ilme. Tapahtuma järjestetään 4.12.2018.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ajankohtaista tuntemusta tamperelaisista ylioppilaskunnista ja niiden järjestökentästä sekä kokemusta laajasti tavoittavien tapahtumien järjestämisestä. Työ käsittää työryhmän koostamisen nykyisten ylioppilaskuntien piirissä toimivien järjestöjen aktiiveista, konseptin ideoimisen ja tapahtumanjärjestämisen koko prosessin kutsujen lähettämisestä palautteen keräämiseen asti. Projektisihteeri työskentelee osittain osana ylioppilaskuntien bränditiimiä ja hänen työtään ohjaa TTYY:n pääsihteeri. Henkilö työskentelee molemmille ylioppilaskunnille. Virallisena työnantajana toimii TTYY. Työtä tehdään sekä Tamyn että TTYY:n toimistoilla.

Käytettävissä oleva työaika on noin 120 tuntia ja maksettava korvaus 1000 euroa. Työ aloitetaan elokuussa ja päättyy joulukuussa. Urakkapalkkio maksetaan, kun projektisihteeri on toimittanut projektiraportin. Hakemukset osoitetaan osoitteeseen hakemukset@ttyy.fi tiistaihin 26.6.2018 klo 16 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa TTYY:n pääsihteeri Jukka Koivisto (paasihteeri@ttyy.fi).

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös