Uutiset

Ilmoittaudu esiintyjäksi tai ständinpitäjäksi lukuvuoden avajaisiin 5.9.

Ilmoittaudu esiintyjäksi tai ständinpitäjäksi lukuvuoden avajaisiin 5.9!

Uuden lukuvuoden avajaisia vietetään yliopiston päärakennuksessa keskiviikkona 5. syyskuuta.

Kello 13-15.30 Alakuppilan aula täyttyy esittelypisteistä, joilla ylipistolaisten yhdistykset, järjestöt ja harrasteryhmät esittäytyvät. Sisääntuloaulassa nähdään ja kuullaan yliopistolaisten esityksiä noin klo 13.30-14.15.

Myöhemmin siirrytään Tullikamarinaukiolle Klubille jatkojuhliin. Ilta jatkuu musiikin ja muun ohjelman siivittämänä Klubin puolella yöhön saakka, tarkemmat aikataulut, illan pääesiintyjä  ja muu ohjelma varmistuvat myöhemmin.

Ständinpitäjäksi Alakuppilan aulaan ja esiintyjäksi Päätalon sisääntuloaulaan voi hakea 28.5.2018 saakka.

Esiintyjillä on pääaulassa käytössään talon puolesta puheäänentoisto (kaksi mikrofonia) sekä läppärin kytkentämahdollisuus kaiuttimiin. Mahdolliset muut äänentoistolaitteet pitää tuoda itse.

Ilmoittaudu 28.5. mennessä esiintyjäksi osoitteeseen kyosti.koskela@uta.fi ja ständinpitäjäksi osoitteeseen jvasiantuntija@tamy.fi. Kirjoita viestin aiheeksi ”Esiintyjäksi avajaisiin” tai ”Ständinpitäjäksi avajaisiin”. Ständinpitäjiä pyydetään kertomaan ilmoittautumisen yhteydessä, mitä esittelypisteessä on tarkoitus tehdä ja tarvitaanko  pöydän lisäksi esim. pistorasioita ym.

Kaikki avajaisjuhlallisuudet iltajuhla mukaan lukien ovat ilmaisia yliopiston opiskelijoille, alumneille ja henkilökunnalle.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös