Uutiset

Järjestökilpailu on avattu!

Jokavuotinen järjestökilpailu on jälleen täällä! Lue alta kilpailujulistus ja tule järjestösi kanssa mukaan:

Opiskelu on ihmisen elämän parasta aikaa! Yliopistoyhteisöön kiinnittyminen on mitä merkittävin elementti elinikäisten ystävyyssuhteiden luomisen, laajamittaisen asiantuntijaosaamisen saavuttamisen sekä eri näkökulmien ja lähtökohtien ymmärtämisessä.

Tamyn piirissä toimivat järjestöt kokoavat jokainen omista lähtökohdistaan opiskelijoita yhteen. Opiskelijamme ovat mitä erilaisimmista lähtökohdista, eivätkä vain yhdenlaiset viestinnän muodot, toimintamallit tai tapahtumat ole välttämättä saavutettavia kaikille. Haluammekin kuulla mitä keinoja järjestöillä on tuoda toimintaansa saavutettavaksi mahdollisimman laajalle joukolle.

Saavutettavuudella tarkoitamme järjestöjen jäsenistön eri tarpeiden huomioimista, toiminnan helppoa lähestyttävyyttä ja mahdollisuutta osallistua erilaisista ominaisuuksista riippumatta. Saavutettavuus on yhdenvertaisuuden edistämistä.

Kilpailuun osallistuvat järjestöt voivat hakemuksessaan kuvata millä tavoin järjestö pyrkii edistämään laajasti opiskelijoiden osallistumismahdollisuuksia sekä monipuolista yhteisöllisyyttä.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Tamyn piirissä toimivat aine-, tiedekunta ja harrastejärjestöt.

Hakemukset tehdään kirjallisina, maksimissaan kahden sivun mittaisina, ja niistä tulisi käydä ilmi ainakin seuraavat asiat:

·         Miten järjestönne toiminnan saavutettavuutta on kehitetty?

·         Miten ja kuinka säännöllisesti seuraatte järjestönne toiminnan saavutettavuutta?

·         Onko järjestöllänne suunnitelmaa yhdenvertaisuuden tai saavutettavuuden kehittämiseksi?

Hakemukset toimitetaan viimeistään 30.9. mennessä osoitteeseen esko.nieminen@tamy.fi. Otsikoi viestisi ”Järjestökilpailu 2018”.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös