Uutiset

Järjestökilpailun 2017 voittajaksi TAYK ry!

Vuoden 2017 järjestökilpailun (18.5. – 15.10.2017) aiheena oli järjestöjen kansainvälisyys. Kilpailuun osallistui yhteensä yhdeksän Tamyn piirissä toimivaa järjestöä.

Kansainvälisten asiain valiokunta valitsi järjestökilpailun voittajaksi Tampereen YK-yhdistyksen TAYK ry:n. Toiselle sijalle valittiin Johtamiskorkeakoulun Ylioppilaat JKY ry. Lisäksi kv-valiokunta antoi erityismaininnan Salus ry:lle.

Voittajien valinnassa painoivat kansainvälisen ilmapiirin luominen ja kehittyminen kansainvälisinä toimijoina. TAYK ry:n raportti voitti raadissa yksimielisesti. Järjestön hallituksessa on jäseniä eri maista ja viestintä laajalti kaksikielistä. Tapahtumia järjestetään monipuolisesti ja myös alkoholittomasti.  Järjestö myös kirjoitti raporttinsa sekä suomeksi, että englanniksi.  Raadin mukaan JKY ry taas on kehittänyt kv-toimintaansa runsaasti ja nopeasti. JKY ry:n toiminnassa korostuu ainejärjestörajat ylittävä kansainvälisyys.   Myös viestinnässä, tuutoroinnissa ja edunvalvonnassa otetaan huomioon kansainvälisyys. Kunniakirjojen lisäksi voittajat palkittiin toimintarahalla.

Salus ry:tä muistettiin erityismaininnalla. Pieneksi ainejärjestöksi toiminta on menossa juuri oikeaan suuntaan. Vaihto-oppilaat otetaan hienosti huomioon ja suomalaista jäsenistöä kannustetaan kansainvälistymään. Kv-valiokunta kannustaa Salus ry:tä jatkamaan hienoa kehitystään!

Lue lisää kilpailun omilta sivuilta.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös