Uutiset

Järjestöviikon ilmoittautuminen on auki!

Tamy järjestää jälleen perinteisen Järjestöviikon 25.9. – 1.10.2017 (viikko 39). Järjestöviikon ideana on nostaa erilaisia yliopiston ja ylioppilaskunnan piirissä toimivia järjestöjä opiskelijoiden, etenkin fuksien tietoon.

Järjestöjen tapahtumien ilmoittaminen osaksi Järjestöviikkoa on alkanut – Jos järjestönne on järjestämässä järjestöviikon aikana uusien iltaa, tutustumisbileitä, avoimia harjoituksia, esityksen tai mitä tahansa muuta, ilmoittakaa se mukaan ohjelmaan ja saatte lisänäkyvyyttä tapahtumallenne!

Tapahtuman ilmoittaminen onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jvasiantuntija@tamy.fi otsikolla ”Järjestön nimi / Järjestöviikko”.

Sisällyttäkää ilmoitukseenne:

  • tapahtuman nimi
  • ketkä järjestävät
  • paikka ja aika
  • lyhyt kuvaus tapahtuman sisällöstä sekä linkki järjestönne sivulle tai jonnekin, mistä saa lisätietoa tapahtumasta (tai järjestöstä)
  • halutessanne lisäksi pidempi teksti nettisivuille lisättäväksi
  • HUOM! Jos tapahtumanne on avoin myös kv-opiskelijoille, pistättehän mainoksen myös englanniksi.

Kokonaisuudessaan tämä esittely saa olla pöytäkolmioita varten maksimissaan 300 merkkiä välilyönteineen. Nettisivuille voidaan laittaa tästä pidempi versio eli toimittakaa halutessanne myös sellainen.  Esittelyjä lyhennetään/editoidaan tarvittaessa riippuen mm. tapahtumien määrästä.

Ilmoittautumisten deadline (printtimateriaalia varten) on maanantaina 4.9.2016 klo 23.59.

Ilmoittautumisajan päätyttyä viikon ohjelma koostetaan, ja sitä markkinoidaan ja mainostetaan kokonaisuutena sekä Tamyn sivuilla, Facebookissa, sähköpostilistoilla ja painotuottein: mikäli saamme kokoon tarpeeksi tapahtumia teemme järjestöviikosta pöytäkolmiot, jotka ovat opiskelijoiden nähtävillä yliopiston ravintoloissa ja muissa vastaavissa paikoissa ennen viikkoa ja sen ajan. Viikkoa on myös etukäteen jo mainostettu Tamyn Ekavuotisen oppaassa, lukuvuosikalenterissa sekä Tamyn sivuilla.

Järjestöviikko on erinomainen mahdollisuus saada näkyvyyttä ja uusia innokkaita jäseniä. Kannattaa lähteä mukaan!

Järjestöviikon keskellä pidetään myös Tamyn Aatemarkkinat keskiviikkona 27.9.2017 kello 10–14. Aatemarkkinoille ilmoittautuminen avataan kuun vaihteen tienoilla, ja ne pidetään perinteisellä konseptilla: markkinoille haluavat järjestöt voivat varata oman pöytäpaikan Päätalon aulatiloihin ja tulla esittäytymään parhaaksi katsomallaan tavalla päivän ajaksi.

 

 

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös