Uutiset

Lajinsa viimeiset edarivaalit – äänestä 7.-8.11.

MISSÄ JA MITEN VOIN ÄÄNESTÄÄ?

Edustajistovaalien varsinaisina äänestyspäivinä 7.-8.11. pääsee taas äänestämään sähköisesti osoitteessa www.tamy.fi/aanesta. Tarvitset äänestämiseen vain peruspalvelutunnukset. Äänestysajat ovat 7.11. klo 9-20 ja 8.11. klo 9-18.

Yliopistolla on varsinaisina äänestyspäivinä myös epävirallisia äänestyspisteitä. Äänestyspisteet löytyvät Päätalolta, Linnasta, Pinni B:stä ja Arvosta. Käy antamassa äänesi äänestyspisteellä ja saat pullalipukkeen sekä lajinsa viimeisten edarivaalien hienon haalarimerkin! (lipukkeita ja haalarimerkkejä jaossa rajattu määrä)

Sopivaa ehdokasta voi etsiä osoitteessa www.tamy.fi/ehdokkaat ja tekemällä Tamyn vaalikoneen www.tamy.fi/vaalikone.

MIKSI PITÄISI ÄÄNESTÄÄ?

Ensi vuosi on opiskelijan kannalta erityisen tärkeä, sillä vuoden aikana saatetaan päätökseen pitkään valmisteltu työ korkeakoulujen yhdistymiseksi. Vuonna 2019 toimintansa aloittaa myös uusi ylioppilaskunta. Nyt valittavat edaattorit päättävät viime kädessä, mitä asioita yhdistymisessä painotetaan. Yhdistymisprosessin ohella ylioppilaskunnassa tehdään jatkuvasti töitä sen eteen, että juuri sinun olisi sujuvampaa ja helpompaa opiskella. Äänestämällä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, että ylioppilaskunta ajaa juuri sellaisia asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä.

1 – 2 – 3, ÄÄNESTÄ!

Äänestäminen on superhelppoa. Se vaatii alle 10 klikkausta ja peruspalvelutunnukset. Satsaa itseesi ja äänestä Tamyn edustajistovaaleissa. www.tamy.fi/aanesta

Tervetuloa myös virallisiin vaalivalvojaisiin Päätalon Juvenekselle klo 17.30-19.30. Paikan päällä pääset kuulemaan vaalitulokset tuoreeltaan ja voit ottaa osaa niiden analysointiin – tai ihan vaan nauttia hyvästä tunnelmasta! Vaalivalvojaisiin ovat tervetulleita kaikki ylioppilaskunnan jäsenet.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös