Uutiset

Lajinsa viimeisiä ehdokkaita asettui ehdolle 249

Tänä syksynä käydään nykymuotoisen ylioppilaskunnan viimeiset edustajistovaalit. Keskusvaalilautakunta hyväksyi vaalien ehdokasyhdistelmän kokouksessaan ke 4.10. 2017. Ehdokkaita on sen mukaan yhteensä 249, mikä on enemmän kuin kertaakaan tällä vuosikymmenellä.

Vaaleissa ehdokkaita on seuraavilla liitoilla: Bosa Beer Party, Hallintotieteiden liitto, Keskeiset, Kokoomusopiskelijat, Kontakti, Luuppi_Puolue, Medaattorit, Sitoutumattomat kasvatustieteilijät, Sitoutumattomat yhteiskuntatieteilijät, Sosiaalidemokraatit, Tampereen yliopiston vihreä vasemmisto, Vapaaboomarit, Vihreä lista, Sinimusta Viheroikeisto, Näiden lisäksi kaksi ehdokasta asettui ehdolle vaaliliittojen ulkopuolelta.

Tamyn hallituksen puheenjohtaja Mikko Lampo on mielissään vaali-innokkuudesta. ”On ollut mukava huomata edustajistovaalien kiinnostavan laajalti! Ei nimittäin voine liikaa korostaa, kuinka kutkuttavaa on, että nyt valittavat edaattorit ovat ylioppilaskuntamme historian viimeiset. Tamyn pitkä tarina lähenee loppuaan ja Tampere3-hankkeen tuomaa taitekohtaa, jossa luodaan jo katse 2020-luvun ylioppilaskuntatoimintaan.”

Tietoa ehdokkaista, vaaliliitoista ja vaaleista löydät täältä: http://www.tamy.fi/edustajistovaalit. Itselle sopivia ehdokkaita voi etsiä vaalikoneesta, joka aukaistaan äänestäjille lokakuun lopulla. Ehdokkaita pääse tapaamaan myös livenä vaalimarkkinoilla, jotka järjestetään päätalolla 31.10. klo 10-14. Vaalipaneeli pidetään Tampereen yliopiston Linna-rakennuksen aulassa 2.11. klo 14.

Äänestys tapahtuu tänä vuonna pelkästään sähköisesti. Ennakkoäänestyspäivät ovat 30.10. – 3.11.2017. Varsinaisina vaalipäivinä pääsee äänestämään seuraavasti:  7.11. klo 9–20 ja 8.11. klo 9 –18. Äänestää voi kaikkina vaalipäivinä peruspalvelutunnusten avulla. Linkki äänestyssivulle julkaistaan myöhemmin.

 

Lisätietoja vaaleihin liittyen voi kysyä:

Mikael Malkamäki

keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja
epj@tamy.fi

 

Sanni Pietilä

keskusvaalilautakunnan sihteeri
pääsihteeri@tamy.fi

 

Laura Talvitie

vaaliprojektisihteeri
vaaliprojektisihteeri@tamy.fi

 

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös