Uutiset

Seikkaile kotikaupungissa – ryhdy kv-tuutoriksi!

Kv-tuutoreiden tehtävänä on auttaa ulkomaisia opiskelijoita yliopistoon ilmoittautumisessa ja muissa alkurutiineissa sekä tamperelaiseen opiskelijaelämään orientoitumisessa. Mitään erityistaitoja ei vaadita, ainoastaan avointa mieltä ja innostusta. Kv-tuutoroinnista saa kulukorvauksen, kaksi opintopistettä ja pyynnöstä myös kirjallisen todistuksen. Kv-tuutorointi kerryttää myös tutkintosi kansainvälistymiskokonaisuutta – ja on kaiken kukkuraksi opettavaista ja kivaa.

Kv-opiskelijoiden tuutoroinnin ruuhkahuippu on elo–syyskuun vaihde, jolloin tuutoreita tarvitaan eniten, sekä tammikuun alku. Yliopisto ja Tamy järjestävät uusille kv-tuutoreille koulutuksen 18.4.2018 klo 15. Elokuussa pidetään vielä toinen koulutus ajankohtaisista asioista 13.8.2018.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu 3.4. mennessä  ainejärjestösi kv-tuutorivastaavalle ja kerro nimesi, opiskelijanumerosi ja lukukaudet, joina olet sitoutunut toimimaan kv-tuutorina. Tavoitteena on, että ulkomaiset opiskelijat saisivat samassa tutkinto-ohjelmassa opiskelevan kv-tuutorin.

Eikö tutkinto-ohjelmaasi tule ainuttakaan kv-opiskelijaa? Ei hätää, ilmoittaudu kv-toimistoon ja voit päästä kv-tuutoriksi. Ilmoita nimesi, opiskelijanumerosi ja lukukaudet, joina olet sitoutunut toimimaan kv-tuutorina, osoitteeseen intoffice(at)uta.fi 4.4. mennessä. Kerro myös, oletko kiinnostunut tuutoroimaan Tampereen yliopiston Summer Schoolin opiskelijoita, jotka saapuvat jo elokuun alussa.

Lisätietoja: kv-asiantuntija Varpu Jutila, kvasiantuntija(at)tamy.fi

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös