Uutiset

Tamylle töihin?

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta eli tuttavallisemmin Tamy on 11 100 opiskelijan palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Haemme nyt innostavaan, joustavaan ja iloiseen joukkoomme: Yhteisöasiantuntijaa äitiys- ja vanhempainvapaan sijaiseksi!

Lue lisää

Bändihaku Fuksisuunnistuksen jatkoille

Onko sinulla tai kavereillasi bändi, joka janoaa päästä esiintymään tamperelaisille opiskelijoille? Tamy ja TTYY järjestävät 12.9.2018 yhdessä ensimmäistä kertaa Fuksisuunnistuksen, joka yhdistää perinteiset FuksiWundeRunden sekä Kaupunkisuunnistuksen

Lue lisää

Edunvalvonnan voitot ja tappiot: ”Mies ja ääni”

1970-luvun alkupuolella Suomessa puuhattiin valtakunnallista hallinnon uudistusta yliopistoihin. Tamylla oli radikaali tavoite: saada läpi niin sanottu “mies ja ääni” -periaate, eli demokraattinen uudistus, missä jokaisella yliopistoyhteisön jäsenellä olisi ollut äänioikeus yliopiston hallinnon vaaleissa.

Lue lisää

Tamylle töihin?

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta eli tuttavallisemmin Tamy on 11 100 opiskelijan palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Haemme nyt innostavaan, joustavaan ja iloiseen joukkoomme kansainvälisten asioiden ja vaikuttamisen asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen sekä viestintäharjoittelijaa!

Lue lisää

Uuden ylioppilaskunnan ennakkonäytös

Maanantaina 7.5 ylioppilaskunnat järjestivät Uuden ylioppilaskunnan ennakkonäytöksen, jossa ylioppilaskuntien jäsenistöä tiedotettiin yhdistymisen etenemisestä, esitettiin nykyisten ylioppilaskuntien esitys uuden ylioppilaskunnan nimeksi ja julkistettiin ensimmäisen edustajistovaalin vaalikuulutus!

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös