Uutiset

Tamyn uudeksi hallinto- & talouskoordinaattoriksi on valittu Tiia Luoma!

Tiia on Tamyn uunituore hallinto- ja talouskoordinaattori. Ikää hänellä on mittarissa 26 vuotta, ja koulutushistoriasta löytyy sekä tuubansoitonopettajan paperit TAMKista (virallisesti musiikkipedagogi AMK) että ystävänpäivänä Tampereen yliopistosta napattu hallintotieteiden kandidaatin tutkinto.

Lue lisää

Tamyn Vappulakki-palkinto Tampereen yliopiston kirjastolle!

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta valitsi perinteikkään Vappulakki-palkinnon saajaksi tänä vuonna Tampereen yliopiston kirjaston. Vappulakki on tunnustuspalkinto, joka jaetaan vuosittain sellaiselle Tampereen tai lähialueen kulttuuritoimijalle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt opiskelijakulttuuria ja opiskelijoiden kulttuuria, opiskelijana olemista sekä olemista opiskelemisesta huolimatta.

Lue lisää

Edunvalvonnan voitot ja tappiot: Maksulakko

Tamy-alumni ja -aktiivi Ilari Rantala, joka kuului Tamyn hallitukseen historiallisen vuoden 1968 maksulakon aikaan, muistelee Edunvalvonnan voitot ja tappiot -kampanjan huhtikuun päätösjulkaisussa maksulakkoa ja sen vaikutuksia.

Lue lisää

Edunvalvonnan voitot ja tappiot: Lukukausimaksut

Edunvalvonnan voitot ja tappiot -sarjassa palaamme vuoteen 2015, jolloin Tamy ja koko suomalainen ylioppilasliike koki takaiskun maksuttoman koulutuksen puolustamisessa. Sipilän hallitus päätti asettaa kaikkiin yliopistoihin lukukausimaksut EU- ja ETA-maiden ulkopuolisille opiskelijoille.

Lue lisää

Kesän aukioloajat ja vappu

[FIN/ENG] Tamyn palvelutoimisto on suljettuna vappu-viikon 30.4.-4.5. Vappuviikon jälkeen siirrymme palvelutoimiston osalta kesäaikatauluihin, eli toimisto on auki 8-11 ja 12-14. Takaisin normaaliin palaamme 1.8.

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös