Uutiset

Tampere3-hanke kaipaa opiskelijaedustajia!

Haluatko vaikuttaa siihen, miltä tuleva Tampere3-korkeakoulu näyttää ulospäin? Entä kiinnostaako juttujen ideointi ja tekeminen Tampere3-yhteisölehteen? Tamy hakee opiskelijoita Tampere3-brändiohjausryhmään ja Tampere3-toimituskuntaan:

Haku brändiohjausryhmään (vain Tamyn jäsenille)

Haku toimituskuntaan (kaikille Tampere3-korkeakoulujen opiskelijoille)

Hae opiskelijaedustajaksi brändiohjausryhmään 1.10.2017 mennessä!

Etsimme Tampere3-brändiohjausryhmään yhtä Tampereen yliopiston opiskelijaa toimikaudelle 5.10.20017—31.12.2018.

Mistä on kyse?

Tampere3 rakentaa uutta korkeakouluyhteisöä, jolle myös luodaan uutta yhteistä ilmettä ja brändiä. Brändiohjausryhmään haetaan opiskelijaa mukaan keskustelemaan, haastamaan ja muovaamaan kuvaa tulevasta korkeakoulusta.

Ohjausryhmä kokoontuu noin kerran kuussa.

Mitä opiskelijaedustajalta odotetaan?

Opiskelijajäsen on opiskelijoiden äänenä uuden korkeakoulun brändin rakentamisessa.  Opiskelijaedustajaksi voi hakea henkilö, joka on ilmoittautunut läsnäolevaksi tutkinto-opiskelijaksi Tampereen yliopistoon eikä ole päätoimiseksi tulkittavassa työsuhteessa yliopistoon.

Tärkeintä tehtävässä on motivaatio tulevan korkeakoulun brändin pohtimiseen opiskelijanäkökulmasta. Työssä pärjää hyvin perehtymällä materiaaleihin, osallistumalla aktiivisesti keskusteluun ja toimimalla yhteistyössä toisen opiskelijaedustajan sekä Tamyn, Tamkon ja TTYY:n kanssa.

Hakijan eduksi luetaan myös aikaisempi brändityöhön liittyvä kokemus tai osaaminen sekä yleiskuva Tampere3-hankkeesta.

Opiskelijaedustajat toimivat yhdessä ja käsittelevät asioita tarvittaessa ennakkopalavereissa. Tamy ja muut opiskelijajärjestöt tarjoavat tukea ja asiantuntemusta tehtävässä toimimiseen.

Miten opiskelijaedustajaksi haetaan?

Hakemukset tulee tehdä osoitteessa www.halloped.fi viimeistään 1.10.2017.

Hakemuksesta tulee ilmetä selkeästi motivaatio ja kiinnostus, tehtävän kannalta oleellinen kokemus sekä hakijan tiedekunta ja tutkinto-ohjelma.

Hakijoita voidaan tarvittaessa haastatella tai edellyttää heitä vastaamaan hakemusta täydentäviin kysymyksiin.

Päätöksen valittavista henkilöistä tekee ylioppilaskunnan hallitus. Valintojen tulokset julkaistaan ylioppilaskunnan ilmoitustaululla valinnan jälkeen ja tuloksesta ilmoitetaan hakeneille.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Tamyn koulutuspoliittinen asiantuntija Veera Kaleva (050 361 2847, kopoasiantuntija(at)tamy.fi).

Lisätietoa opiskelijaedustajana toimimisesta, valintaa koskevista säännöistä sekä paljon muuta osoitteessa  tamy.fi/ylioppilaskunta/hallinnon-opiskelijaedustajat.

Hae opiskelijaedustajaksi Tampere3-toimituskuntaan 1.10.2017 mennessä!

Etsimme Tampere3-toimituskuntaan yhtä varsinaista ja yhtä varaedustajaa toimikaudelle 5.10.20017—31.12.2018.

Mistä on kyse?

Tampere3-korkeakoulujen toimituskunta ideoi ja koordinoi Tampere3-aiheisten juttujen julkaisemista Tampere3.fi-verkkosivustolla ja noin kuuden viikon välein ilmestyvässä sisäisessä verkkolehdessä. Toimikunta koostuu Tampere3-korkeakoulujen viestinnän työntekijöistä ja siihen haetaan nyt opiskelijajäsentä ideoimaan teemoja, jotka kiinnostavat erityisesti opiskelijoita. Opiskelijajäsenen tärkeimpänä tehtävänä on juttujen ja näkökulmien ideointi opiskelijan perspektiivistä yhdessä muun toimituskunnan kanssa.

Työmäärä on noin 2 tuntia kuukaudessa, mikä koostuu kuukausittain järjestettävästä toimituskunnan kokouksesta. Kokouksista ei makseta kokouspalkkiota, mutta toimituskunnan opiskelijajäsenellä on mahdollisuuksia tuottaa freelancerina sisältöä Tampere3:n viestintäkanaviin, mistä maksetaan erikseen juttupalkkio.

Mitä opiskelijaedustajalta odotetaan?

Opiskelijajäsen tuo opiskelijoiden näkökulmaa Tampere3-viestintään.  Opiskelijaedustajaksi voi hakea henkilö, joka on ilmoittautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi Tampereen yliopistoon, Tampereen teknilliseen yliopistoon tai Tampereen ammattikorkeakouluun.

Tärkeintä tehtävässä on motivaatio pohtia Tampere3-korkeakoulun viestintää opiskelijan näkökulmasta ja löytää mielenkiintoisia sisältöjä  kaikkien korkeakoulujen opiskelijoiden näkökulmasta. Hakijan eduksi katostaan myös aiempi kokemus juttujen ja sisältöjen ideoinnista ja tekemisestä sekä viestinnän alan osaaminen.

Tamy ja muut opiskelijajärjestöt tarjoavat tukea ja asiantuntemusta tehtävässä toimimiseen.

Miten opiskelijaedustajaksi haetaan?

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää osoitteeseen kopoasiantuntija(at)tamy.fi viimeistään 1.10.2017.

Hakemuksesta tulee ilmetä selkeästi motivaatio ja kiinnostus, tehtävän kannalta oleellinen kokemus sekä hakijan korkeakoulu, tiedekunta sekä koulutus/tutkinto-ohjelma.

Hakijoita voidaan tarvittaessa haastatella tai edellyttää heitä vastaamaan hakemusta täydentäviin kysymyksiin.

Päätöksen valittavista henkilöistä tekee Tamyn hallitus. Valintojen tulokset julkaistaan ylioppilaskunnan ilmoitustaululla valinnan jälkeen ja tuloksesta ilmoitetaan hakeneille.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Tamyn koulutuspoliittinen asiantuntija Veera Kaleva (050 361 2847, kopoasiantuntija(at)tamy.fi).

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös