Uutiset

Tamy esittää Soile Koski-Ahoa OLL:n hallituksen puheenjohtajaksi 2018

Tiedote 26.10.2017

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta esittää kasvatustieteen kandidaatti Soile Koski-Ahoa OLL:n hallituksen puheenjohtajaksi 2018.

Tamyn hallituksessa Koski-Aho on vastannut ylioppilaskunnan tapahtumista, yrityssuhteista sekä opiskelijoiden hyvinvoinnin ja liikuntapalveluiden kehittämisestä.

Elinikäistä oppimista ja kasvatusta opiskeleva Koski-Aho on vuoden 2017 aikana ollut mukana kehittämässä ylioppilaskunnalle uusia hyvinvointia edistäviä konsepteja, kuten keväällä ensimmäistä kertaa järjestetyn opiskeluretriitin. Edustaminen paikallistasolla on tuttua ja Koski-Aho on aktiivisesti nostanut esille erilaisten liikunnallisten vaihtoehtojen edistämisen tärkeyttä eri tapaamisissa ja ryhmissä.

“Opiskelijoiden liikuntaliitto on muodostunut minulle tärkeäksi liitoksi kuluneen vuoden aikana ja haluaisin olla kehittämässä sen toimintaa myös jatkossa. Liikunta on kaikkien yhteinen asia ja OLL:n tulee olla edeltäkävijä liikunnallisemman opiskelukulttuurin kehittäjänä, johon kuuluu esimerkiksi istumisen vähentäminen. Tulevaisuuden relevanssin säilyttämiseksi OLL:n tulee selkeyttää ja fokusoida toimintaansa erityisesti valtakunnallisen vaikuttamisen osalta”

Johtamiskokemusta Koski-Aholta löytyy ainejärjestötasolta ja aiemmista työtehtävistä.

“Olen koko viiden vuoden opiskeluaikani toiminut järjestötehtävissä aina ainejärjestöistä y- ja ay-liikkeeseen asti. Kokemusta vertaisjohtamisesta minulta löytyy kesätöistä, jolloin toimin lähiesimiehenä lastenohjaajille sekä varapuheenjohtajan pesistä omassa ainejärjestössäni Mentor ry:ssä.”

Koski-Ahon mukaan puheenjohtajan tulee olla vertaisjohtaja, jonka tehtävä on varmistaa liiton kehittyminen, työyhteisön toimiminen sekä tiivis yhteistyö koko jäsenjärjestökentän kanssa. Puheenjohtajalta tulee löytyä tahtoa ja taitoa linjata sekä myös kykyä ideoida uutta. Kaiken pohjana on kuitenkin toimiva ja tasavertainen suhde muuhun hallitukseen sekä työntekijöihin.

“Soile on helposti lähestyttävänä ja positiivisena henkilönä ollut erinomainen yhteistyökumppani opiskelijahyvinvoinnin saralla. Kokemus uusien toimintakonseptien ja opiskelijaliikunnan kehittämisestä sekä vahva tausta järjestötyössä antavat Soilelle hyvät valmiudet toimia Opiskelijoiden liikuntaliiton johdossa.” kertoo Tampereen yliopiston liikuntapäällikkö Kirsi Mänty.

OLL valitsee vuoden 2018 hallituksen liittokokouksessaan Vierumäellä 9.-10.11.2017. OLL valvoo valtakunnallisesti korkeakoululiikunnan kehittymistä ja edunvalvontaa.

Lisätiedot:

Soile Koski-Aho

soile.koski-aho@tamy.fi

 

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös