Uutiset

Tamy hakee kääntäjäharjoittelijoita vuodelle 2018

Kevät-kesälle painottuvan harjoittelujakson ajankohtaa voidaan sovittaa opiskelijan tarpeiden mukaan helmi-kesäkuulle 2018, syksylle painottuvan harjoittelujakson ajankohtaa taas elo-joulukuulle 2018. Harjoittelijoiden työtehtäviin lukeutuvat ylioppilaskunnan keskeisten dokumenttien ja kirjallisen materiaalin kääntäminen suomesta englantiin, ylioppilaskunnan englanninkielisten verkkosivujen päivittäminen, englanninkielisen viestinnän kehittäminen ja tapahtumatiedottaminen sekä muut harjoittelijalle osoitetut tehtävät.

Tarjoamme harjoittelijalle suunnitelmallisen työnohjauksen, työtilan, kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä, innostavan ja inspiroivan työympäristön sekä kokemusta vaikuttamistyöstä ja edunvalvonnasta. Odotamme hakijoilta englannin kielen tai käännöstieteiden opintoja, englannin ja suomen kielen erinomaista hallintaa, käännöskokemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi hakijan eduksi luetaan kokemus auktorisoidusta kääntämisestä, tiedotus- ja viestintätehtävistä, verkkosivujen päivittämisestä sekä dokumentoinnista.

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta, ja harjoittelijalle maksetaan korvausta 1 187 euroa kuukaudessa. Edellytämme, että harjoittelija saa osan ajasta esimerkiksi yliopiston myöntämää harjoittelutukea. 30 tunnin viikkotyöaika on joustava ja osittainen etätyö mahdollista. Haku päättyy 21.1.2018. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään viikoilla 4 ja 5. Harjoittelut alkavat sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään otsikolla ’Kääntäjäharjoittelija” sähköpostitse osoitteeseen hakemukset[ät]tamy.fi. Mainitse hakemuksessasi, oletko kiinnostunut ensisijaisesti kevään vai syksyn harjoittelusta tai mikäli molemmat ajankohdat käyvät yhtä lailla. Kerro myös, saatko harjoittelutukea tai muuta vastaavaa.

Lisätietoja voi kysyä Tamyn kv-asiantuntijalta Varpu Jutilalta (kvasiantuntija[ät]tamy.fi), 050 3612849.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös