Uutiset

Tamylainen Soile Koski-Aho OLL:n puheenjohtajaksi

Soile Koski-Aho toimii vuoden 2018 Opiskelijoiden liikuntaliiton OLL:n puheenjohtajana. OLL:n liittokokous valitsi Koski-Ahon puheenjohtajaksi 10.11. Kuluvana vuonna Koski-Aho on toiminut Tamyn hallituksessa vastuualueinaan muun muassa liikunta ja hyvinvointi.

”Olen innoissani ja kiitollinen saamastani tuesta. On mahtavaa päästä johtamaan liittoa, joka edistää koko korkeakoulukentän opiskelijoiden hyvinvointia. Mahdollisuus liikuntaan kuuluu kaikille ja haluan edistää erityisesti matalan kynnyksen liikuntaa.”, kertoo vastavalittu puheenjohtaja Koski-Aho innostuneena.

OLL:n liittokokous otti kokouksessaan kantaa korkeakoululiikunnan saamiseksi korkeakoulujen lakisääteiseksi tehtäväksi. ”Valtakunnallinen edunvalvonta on OLL:n tärkein tehtävä. Meidän tulee varmistaa, että lakisääteisyydellä varmistetaan laadukkaat liikuntapalvelut kaikkilla ja vähennetään korkeakoulukohtaisia eroja.”, Koski-Aho linjaa.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry on 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL:n edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. Koski-Ahon hallitukseen valittiin varapuheenjohtajat Outi Häkkinen (Metka) ja Antti Pollari (HYY) sekä hallituksen jäsen Hanna Savander (Jyväskylän yliopisto).

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös