Uutiset

Tamylle töihin?

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta eli tuttavallisemmin Tamy on 11 100 opiskelijan palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Haemme nyt innostavaan, joustavaan ja iloiseen joukkoomme: Yhteisöasiantuntijaa äitiys- ja vanhempainvapaan sijaiseksi!

Yhteisöasiantuntija tuottaa ylioppilaskunnan tapahtumia ja vastaa niihin liittyvästä myynnistä ja markkinoinnista. Asiantuntija edustaa yhteisöä ulkopuolelle ja vastaa sidosryhmäyhteistyön koordinaatiosta ja kehittämisestä yhdessä ylioppilaskunnan puheenjohtajan ja pääsihteerin kanssa. Lisäksi yhteisöasiantuntija hoitaa toimiston sisäisten tilaisuuksien kuten koulutusten sekä kehittämis- ja virkistäytymispäivien järjestelyt.

Asiantuntija saa työskennellä ainutlaatuisessa tilanteessa, sillä tamperelaiset ylioppilaskunnat yhdistyvät vuoden 2019 alusta. Valittava henkilö pääsee ideoimaan ja toteuttamaan syntyvän organisaation tapahtumia alkumetreiltä asti ja näin luomaan uutta ylioppilaskuntayhteisöä. Lisäksi asiantuntija pääsee rakentamaan uudelle ylioppilaskunnalle avainkumppanuuksia sekä mahdollistamaan uuden työyhteisön ja organisaatiokulttuurin syntymistä.

Etsimämme henkilö haluaa toimia yhtä lailla koko ylioppilaskuntayhteisön että työyhteisön hyväksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vankkaa tapahtumanjärjestämisosaamista
  • Viestintä- ja yhteistyötaitoja
  • Kykyä hahmottaa ja hallita suuria kokonaisuuksia
  • Myyntikokemusta
  • Valmiutta edustaa ylioppilaskuntaa sidosryhmille

Eduksi luetaan:

  • Kokemus tuloksellisesta kumppanuuksien rakentamisesta
  • Näytöt toiminnan kehittämisestä edellisissä työ- tai luottamustehtävissä
  • Idearikkaus ja luovuus
  • Ajankohtainen tuntemus tamperelaisista ylioppilaskunnista

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja joustavassa työympäristössä. Valittavan henkilön toivotaan aloittavan työnsä 15.8.2018. Kyseessä on äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus. Työ on kokoaikainen (37,5h/vko) ja siitä maksetaan 1935,88 euroa/kk peruspalkkaa. Lisäksi ansiotasoa nostavat kokemus- ja koulutuslisät ja myynnistä saatava tulospalkkaus. Työsuhteessa noudatetaan Ylioppilaskuntien työehtosopimusta.  Kattaviin työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa lounas- ja virikesetelit ja lyhennetty kesätyöaika.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan hallitukselle viimeistään 6.6.2018 klo 16 sähköisesti osoitteeseen hakemukset@tamy.fi. Hakemuksia ei palauteta. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka pidetään haastateltavan toiveiden mukaan joko 12.6. tai 13.6. Päätös valittavasta henkilöstä tehdään hallituksen kokouksessa 14.6.

Yhdenvertaisuus on Tamyn keskeinen arvo. Toivomme hakijoiksi eri taustaisia ja sukupuolisia hakijoita.

Ota yhteyttä kuullaksesi tehtävästä lisää:

Sanni Pietilä, pääsihteeri

paasihteeri@tamy.fi, 0503612854

Johanna Hovilainen, yhteisöasiantuntija

yrityssuhteet@tamy.fi, 0443610204

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös