Uutiset

Täydennyshaku: järjestövaliokunta ja historiavaliokunta

Valiokunnat toimivat ylioppilaskunnassa matalan kynnyksen keskustelun areenoina, vaikuttamisväylinä sekä erilaisten pienempien tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjinä. Jäsenet tekevät toiminnasta kuitenkin itsensä näköisen ja kokoisen, joten mahdollisuudet ovat monet! Haemme nyt täydennyshaulla jäseniä sekä järjestövaliokuntaan, että historiavaliokuntaan! Valiokunnan toimikausi on kalenterivuosi ja toimintaan osallistuu vähintään yksi Tamyn hallituksen jäsen. Tämän ydinjoukon lisäksi valiokuntien toimintaan ovat tervetulleita osallistumaan kaikki ylioppilaskunnan jäsenet ympäri vuoden!

Valiokuntien toimintaan voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen (pdf) osoitteeseen hakemukset@tamy.fi viimeistään su 4.2.2018. Huom! Merkitse otsikoksi hakemasi valiokunnan nimi. Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi, kiinnostuksestasi ja mahdollisesta kokemuksestasi valiokunnan aihepiiriin liittyen. Valiokuntien jäsenet valitaan motivaation ja sitoutumiskyvyn perusteella.

Valiokuntien esittelyt:

Järjestövaliokunta:

Tahtoisitko kehittää eri järjestöjen välistä yhteistyötä esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä? Mitä ovat hyvät sitsikäytännöt? Olisiko järjestötiloissa mielestäsi parantamisen varaa? Oletko jo kokenut järjestöjäärä ja valmis jakamaan tietoasi uudemmille toimijoille? Järjestövaliokunta yhdessä järjestösektorin kanssa toteuttaa myös vuoden isoimpana projektinaan Tamyn toiminta-avustusten valmistelun ja arvioinnin sekä tekee esityksen toiminta-avustusten määrästä ylioppilaskunnan hallitukselle lopullista päätöstä varten. Tule mukaan! Lisätietoja järjestövaliokunnasta antaa järjestö- ja viestintäasiantuntija Maria Mäki-Hakola (jvasiantuntija[ät]tamy.fi) sekä vuoden 2017 puheenjohtaja Tuomas Himmanen (Himmanen.tuomas.e[ät]student.uta.fi)

Historiavaliokunta

Tamyn viimeinen vuosi on täällä! Haluatko olla mukana tekemässä Tamyn viimeisestä vuodesta näkyvää ja kuuluvaa? Vuodelle 2018 perustettavan historiatiimin tehtäviin kuuluvat muun muassa ylioppilaskunnan historiaa esittelevän näyttelyn järjestäminen sekä historiaa juhlistava tapahtuma vanhalla kunnon Yo-talolla. Lisäksi historiatiimi varmistaa, että Tamyn viimeisten kunnia- ja ansiomerkkien saajiksi saadaan kattavasti esityksiä jäsenistön ja järjestöjen piiristä. Lisätietoja voi kysyä osoitteesta puheenjohtaja[ät]tamy.fi!

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös