Uutiset

Tee elämäsi merkittävin päätös – hae Tamyn hallitukseen!

Miltä kuulostaisi toimia organisaatiossa, joka vastaa 11 000 opiskelijan edunvalvonnasta ja palveluiden tarjoamisesta?

Tamyn hallitushaku on nyt käynnissä, ja etsimme innostuneita toimijoita tekemään opiskelijan elämästä entistä parempaa. Hallitus vastaa ylioppilaskunnan jokapäiväisen toiminnan pyörittämisestä yhdessä Tamyn työntekijöiden kanssa. Pesti on sisällöltään varsin monipuolinen ja haasteita tarjoava: saman viikon aikana saatat niin istua yliopiston rehtoreiden kanssa työryhmässä, lobata kaupungin pormestaria, edustaa Rovaniemellä vuosijuhlilla kuin johdattaa uusia fukseja läpi jallunhuuruisen kaupunkisuunnistuksen.

Kukin Tamyn hallitukseen valittavista saa vastuulleen muutaman sektorin, joista hän on ensisijaisesti vastuussa. Keskeisiä sektoreita ovat esimerkiksi koulutuspolitiikka, järjestöt, viestintä, sosiaalipolitiikka, tapahtumat ja kansainväliset asiat. Lisäksi vuonna 2018 merkittävässä osassa hallitustoimintaa on uuden ylioppilaskunnan syntyyn liittyvä suunnittelutyö. Hallitusta luotsaa erikseen valittava puheenjohtaja, joka yhdessä Tamyn pääsihteerin kanssa on vastuussa koko organisaation johtamisesta.

Kuka tahansa läsnäoleva ylioppilaskunnan jäsen voi hakea hallitukseen. Muita muotovaatimuksia ei hallituslaiselle ole, mutta tehtävässä painottuvat motivaatio, joustavuus, paineensietokyky sekä hyvät viestintätaidot. Puheenjohtajahakijalla on lisäksi hyvä olla kokemusta johtamisesta ja toiminnan organisoimisesta, sekä halu edustaa ylioppilaskuntaa eri sidosryhmien suuntaan. Tamyn hallitukseen hakijalle voi olla etua aiemmasta järjestö- tai tiimityöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin vahva tahto tehdä yhdessä töitä koko ylioppilaskunnan jäsenistön puolesta. Kaikki hallitukseen valitut perehdytetään joulu-tammikuun aikana perusteellisesti sekä omiin sektoreihin että koko ylioppilaskunnan toimintaan, ajankohtaisia asioita painottaen.

Tamyn edustajisto nimeää ensi vuoden hallituksen kokouksessaan 5.12. Tätä ennen järjestetään hallitus-infotilaisuus ja paneeli. Lue hakemisesta lisää ja täytä hakulomake täällä.

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös