Uutiset

TREYn koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Jenny Vaara

Tampereen ylioppilaskunnan uudeksi koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Jenny Vaara. Hän aloittaa työssään 1.1.2019. Vaaran monipuolinen osaaminen ja kokemus koulutuspoliittisesta vaikuttamisesta vakuuttivat rekrytointiryhmän.

”On mahtavaa päästä tekemään opiskelijoiden näköistä yliopistoa Tampereelle. Minulle tamperelainen opiskelijayhteisö on näyttäytynyt vaikuttavalta ja odotan innoissani työskentelyä uudessa ylioppilaskunnassa koulutuspoliittisen vaikuttamisen ja edunvalvonnan parissa.” Vaara kommentoi valintaansa. “Ensi vuodesta tulee huippu, kun päästään tekemään vaikuttamista yhdessä!”

Vaara opiskelee kasvatustiedettä Oulun yliopistossa ja toimii tällä hetkellä Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksessa koulutuspolitiikka ja työelämä vastuualueinaan. Sitä ennen hän on toiminut mm. Oulun yliopiston ylioppilaskunnassa varapuheenjohtajana ja koulutuspoliittisena vastaavana.

Koulutuspoliittisen asiantuntijan tehtäviin kuuluvat koulutuspoliittinen opiskelijoiden edunvalvonta ja vaikuttamistyö,  sidosryhmäyhteistyö paikallisesti ja valtakunnallisesti, koulutuspoliittisten asioiden valmistelu ja esittely ylioppilaskunnan hallitukselle sekä esittelyyn liittyvät suunnittelu- ja toimeenpanotehtävät. Vaara tulee työskentelemään työparina TREYn toisen koulutuspoliittisen asiantuntijan Tiia Virtasen kanssa.

Ylioppilaskunta onnittelee Jennyä ja toivottaa onnea tehtävään!

 

Lisätietoja:

Sanni Pietilä
Tamyn pääsihteeri
050 361 2854

Jukka Koivisto
TTYY:n pääsihteeri
040 713 0070

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös