Uutiset

TREYn tuutoroinnin asiantuntijaksi on valittu Mikko Salminen

Mikko Salminen, 27, aloittaa uudessa Tampereen ylioppilaskunnassa tuutoroinnin asiantuntijan tehtävässä 7. tammikuuta. Koulutukseltaan hän on pian valmistuva filosofian maisteri englannin kielen pääaineesta. Erityisesti hänen monipuolinen järjestökokemuksensa TYY:n piiristä sekä pedagoginen osaaminensa vakuuttivat rekrytointiryhmän. Mikko itse kommentoi tuntemuksiaan seuraavasti:

”Fiilis on innostunut! On hienoa päästä rakentamaan uutta kaikille yhteistä toimintamallia. Täysin uuteen tilanteeseen on helppo tulla ulkopuolisena, jopa näin turkulaisena Tampereelle. Ensi vuosi on varmasti hieno ammatillisen kasvun paikka kaikille.”

Tuutoroinnin asiantuntijan palkkaaminen on osa yliopistojen tuutorointimallien uudistusta. Asiantuntijan tehtäviin kuuluvat mm. yhteydenpito eri tuutorointiin osallistuvien toimijoiden kesken, tuutoroinnin kehittäminen ja koulutusten järjestäminen yliopiston kanssa sekä tuutorihaun organisointi. Asiantuntija tuottaa tuutoreille ja uusille opiskelijoille jaettavaa materiaalia. Asiantuntija toimii yhteistyössä ylioppilaskunnan muiden asiantuntijoiden ja tuutoroinnista vastaavan hallituksen jäsenen kanssa.

Ylioppilaskunta onnittelee Mikkoa ja toivottaa onnea tehtävään!

Tilaa uutiskirje

Palvelutoimisto

Yliopistonkatu 60 A 2. kerros, 33100 Tampere
puh. +358 44 361 0210
e-mail: tamy@tamy.fi
karttalinkki

Takaisin ylös